Libnet.ro
UNICEF

12:15

Marioara Murarescu, condusa pe ultimul drum. Slujba a avut loc la Manastirea Cernica

Antena3 Antena3,
Marioara Murarescu, condusa pe ultimul drum. Slujba a avut loc la Manastirea Cernica

Marioara Murarescu a fost inmormantata cu onoruri militare marti, in jurul orei 14. 20, la cimitirul Manastirii Cernica de langa Bucuresti. inmormatarea a avut loc in prezenta familiei, dar si a catorva. continuă pe Antena3

Marioara Murarescu, condusa pe ultimul drum. Slujba de inmormantare a avut loc la Manastirea Cernica

Marioara Murarescu a fost inmormantata cu onoruri militare marti, in jurul orei 14. 20, la cimitirul Manastirii Cernica de langa Bucuresti. inmormatarea a avut loc in prezenta familiei, dar si a catorva.

Marioara Murarescu, inmormantata marti la Cimitirul Cernica.

Realizatoarei de televiziune Marioara Murarescu va fi inmormantata, marti, la Cimitirul Cernica, langa Bucuresti. Marioara Murarescu a incetat din viata in noaptea de joi spre vineri, la varsta de 66 de ani. Citeste si: A murit Marioara Murarescu. Realizatoarea va fi inmormantata marti, la Cernica Anul trecut, Marioara Murarescu a fost internata in luna iunie la Sectia de Neurochirurgie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Cluj-Napoca, unde a fost supusa unei interventii de indepartare a .

Marioara Murarescu a fost inmormantata cu onoruri militare la cimitirul Manastirii Cernica

Realizatoarea de televiziune Marioara Murarescu a fost inmormantata cu onoruri militare marti, in prezenta familiei, dar si a catorva sute de admiratori si apropiati, precum si colegi de breasla.

Cum a rezistat Marioara Murarescu cenzurii comuniste

Marioara Murarescu a realizat decenii la rand emisiunea Tezaur folcloric de la TVR, rezistand oricaror presiuni din partea regiului comunist. Sofia Vicoveanca explica acum cum a reusit regretata prezentatoare sa echilibreze tot ceea ce facea in televiziune pentru a multumi atat publicul, cat si exigentele celor de sus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )