Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cele mai frumoase tiara purtate de femeile Casei Regale Britanice

ADPM ADPM,
Cele mai frumoase tiara purtate de femeile Casei Regale Britanice

Femeile iconice ale familiei regale de la palatul Buckingham au parte de cele mai luxoase si elegante tinunte, iar bijuteriile, cu ajutorul carora isi asorteaza tinutele, sunt adevarate comori. Mai jos va prezentam cele mai frumoase tiara purtate de membrele casei regale. Toate au cate o poveste, sunt extrem de valoroase si lasate mostenire de la o generatie la alta. continuă pe ADPM

CHIRIE BUCURESTI. Care sunt preturile la chirie in cele mai cautate zone de catre studenti

Zonele Dristor, Grozavesti-Politehnica, Unirii-Universitate, Timpuri Noi si Eroilor-Stirbei Voda sunt cele mai cautate de studentii care vin din provincie sa studieze in Capitala, iar preturile cerute pentru.

STUDIU Care sunt cele mai cautate zone din Capitala in randul studentilor din provincie

Cele mai cautate zone de studentii care vin din provincie sa studieze in Bucuresti sunt Dristor, Grozavesti-Politehnica, Unirii-Universitate, Timpuri Noi si Eroilor-Stirbei Voda. Cel putin asa arata o analiza realizata de reprezentantii ai 50 de agentii imobiliare, citata de Agerpres. Aceeasi analiza arata ca preturile cerute pentru inchirierea unei garsoniere pornesc de la 230 euro/luna.

Unul dintre cele mai mari exchange-uri de criptomonede lanseaza un incubator de afaceri: 500.000$ pentru startup-uri

Binance, unul dintre cele mai mari exchange-uri de criptomonede din lume, deschide un incubatorde afaceri pentru startup-uri de blockchain si monede virtuale. Binance Labs Incubation Program va oferi cate jumatate de milion de dolari startup-urilor admise in program, in schimbul unui pachet de 10% din afacere.

Una dintre cele mai vechi companii de produse petroliere isi cere insolventa, dupa 70 de ani de activitate

Una dintre cele mai vechi si mai cunoscute companii cu obiect de activitate de export si import de produse petroliere isi cere insolventa din cauza unei executari silite realizate de Piraeus Bank.

Care sunt cele mai smart orase din Romania. Capitala are de suferit la acest capitol

Asociatia Romana pentru Smart City ARSCM) a realizat un studiu despre infrastructura smart din Romania si despre cele mai dezvoltate orase de la noi din tara, clasificandu-le pe acestea intr-un top. Bucurestiul nu este pe primul loc.

Cele mai crancene batalii care le-au adus faima voievozilor medievali. Cum au fost striviti otomanii care au invadat tara

Aflate la portile Occidentului si ale imperiilor din Orient, tinuturile actuale ale Romaniei au fost de-a lungul secolelor locurile unora dintre cele mai crancene razboaie.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: incalzire centrala

Q: De ce au oltenii soba in mijlocul casei ? A: Ca sa zica si ei ca au incalzire centrala.

Analiza economica: Cele mai profitabile industrii vs. cele aflate in declin major. Care sunt cele mai cautate meserii

O ampla analiza efectuata de Iancu Guda, presedintele Asociatiei Analistilor Financiar-Bancari din Romania AAFBR), pune in balanta sectoarele economice care au crescut de peste 10 ori in ultimul deceniu, fata de cele care au scazut cu mai mult de 50% in ultimii 10 ani.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Pusca bunicului

Alinuta cu fratele ei se joaca cu pusca de vanatoare a bunicului. Fratele Alinutei se uita pe teava si ea din greseala apasa pe tragaci. Cand isi revine din soc spune: -Hai nu te mai uita cu ochii asa holbati! Si.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Rosiile

Doi ardeleni converseaza la un pahar de palinca. - Mai Ioane tie-ti plac rosiile? Dupa o jumatate de ora de gandire intensa si profunda Ion raspunde: - De mancat da, insa asa.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2315 seconds )