Libnet.ro
UNICEF

20:45

Marius Manole: E foarte greu sa faci teatru bulevardier.

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Marius Manole: E foarte greu sa faci teatru bulevardier.

Fa-mi loc!de Anthony Michineau este singurul spectacol regizat de domnul Radu Beligan din teatrul independent, avandu-i ca unici protagonisti pe Medeea Marinescu si Marius Manole. Intr-un interviu acordat unui post de radio, Marius Manole a povestit despre maestrul Radu Beligan: . continuă pe Ceaşca de Cultură

Marius Manole: E foarte greu sa faci teatru bulevardier

Comedia romantica Fa-mi loc! in regia maestrului Radu Beligan se joaca joi, 19 septembrie, ora 21:00, la Godot Cafe-Teatru, str. Blanari nr 14. Biletele se pot cumpara zilnic intre orele 12:00 si 19:00 de la cafeneaua din Centrul Vechi al Capitalei. Fa-mi loc!de Anthony Michineau este singurul spectacol regizat de domnul Radu Beligan din teatrul independent, avandu-i ca unici protagonisti pe Medeea Marinescu si Marius Manole. Intr-un interviu acordat unui post de radio, Marius Manole a povestit despre maestrul Radu Beligan: In primul rand esti fascinat ca omul asta nu e om. Eu nu am mai cunoscut un alt om care sa aiba 94 de ani, care sa fie la fel de viu ca mine, sa gandeasca mai bine ca mine, sa aiba mintea brici, sa citeasca fara ochelari, sa fie inspirat sa aiba chef sa faca teatru, sa aiba chef sa faca proiecte.

Misterioasa, furibunda, supratipa si adulterul - Lia Bugnar si Marius Manole in Noi 4, sambata la Godot

Dupa succesul fulminant de pe scena Galei Hop de la Costinesti, spectacolul Noi4 de Lia Bugnar revine la Bucuresti sambata, 14 septembrie, ora 22:00 la Godot Cafe Teatru, str. Blanari nr 14. Distributia spectacolului Noi 4 in regia Dorinei Chiriac este formata din actorii Maria Obretin, Ilinca Manolache, Lia Bugnar si Marius Manole. Pentru rezervari apelati 021 316 1682/ 0736414244. Noi4 de Lia Bugnar este un spectacol de senzatie fara sa caute senzationalul.

Rodica Mandache si Marius Manole aduc in premiera Marea iubire a lui Sebastian la Buzau

Actorii Rodica Mandache, Marius Manole, Ana-Ioana Macaria si Istvan Teglas aduc, pe 14 octombrie, spectacolul Marea iubire a lui Sebastian la Buzau. Spectacolul se va juca incepand cu ora 19:00, la Sala Consiliului Judetean Buzau. Biletele se pot achizitiona de pe site-ul bilete. ro, de la oficiile postale, magazinele Inmedio si Germanos din orasul Buzau.

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )