Libnet.ro
UNICEF

22:00

Marius Sumudica debuteaza pe banca Astrei cu o victorie impotriva Petrolului

Online Sport Online Sport,
Marius Sumudica debuteaza pe banca Astrei cu o victorie impotriva Petrolului

Astra Giurgiu a dispus de Petrolul, scor 2-1, in epilogul etapei a 29-a a Ligii 1. Toto Tamuz a deschis scorul dintr-o lovitura de pedeapsa obtinuta de Victoras Astafei, in startul reprizei a doua. Giurgiuvenii au replicat spre final, prin Seto si Alibec. Este prima victorie inregistrata de Astra, in deplasare, in istoria confruntarilor directe cu Petrolul Ploiesti. continuă pe Online Sport

Marius Sumudica, noul antrenor al Astrei, dupa despartirea de Dorinel Munteanu

Astra a stat putin timp fara antrenor dupa despartirea de Dorinel Munteanu, oficialii echipei din Giurgiu aducandu-l in locul lui Munti pe Marius Sumudica.

Marius Sumudica, nostalgic dupa Chiajna: M-as fi vazut in verde pana la finalul campionatului

Desi victorios la primul meci sustinut pe banca celor de la Astra Giurgiu, antrenorul Marius Sumudica nu a uitat de fosta echipa si a declarat ca s-ar fi vazut pe banca celor de la Chiajna pana la finalul sezonului.

Marius Sumudica, prima reactie dupa numirea la Astra Giurgiu

Antrenorul Marius Sumudica a fost anuntat in locul lui Dorinel Munteanu pentru etapele ramase de disputat din acest campionat. Vedeti mai jos care a fost reactia acestuia dupa numirea pe banca giurgiuvenilor.

Marius Sumudica, la conducerea echipei Astra Giurgiu: Daca ne calificam in cupele europene e o posibilitate foarte mare sa raman si in urmatorul sezon

Marius Sumudica a preluat marti conducerea tehnica a echipei Astra Giurgiu, acesta inlocuindu-l pe antrenorul Dorinel Munteanu. Munteanu a preluat conducerea tehnica a echipei Astra la 4 martie si a obtinut doua.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )