Libnet.ro
UNICEF

05:30

Mark Zuckerberg a anuntat care este provocarea sa pentru anul 2015

Antena3 Antena3,
Mark Zuckerberg a anuntat care este provocarea sa pentru anul 2015

Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook, a anuntat ca provocarea sa pentru 2015 este sa citeasca o carte noua la fiecare doua saptamani, prin acest demers fiind interesat mai ales sa invete lucruri noi despre. continuă pe Antena3

Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook: in 2015, vreau sa citesc o carte la doua saptamani

Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook, are obiceiul, la fiecare inceput de an, sa faca publica provocarea sa pentru anul care urmeaza. Astfel, Zuckerberg a anuntat, prin intermediul unui mesaj postat pe.

Mark Zuckerberg: Provocarea mea pentru 2015 este sa citesc o carte noua la fiecare doua saptamani

Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook, a anuntat ca provocarea sa pentru 2015 este sa citeasca o carte noua la fiecare doua saptamani, prin acest demers fiind interesat mai ales sa invete lucruri noi despre diferite culturi, credinte, istorii si tehnologii.

Ce planuri are Zuckerberg pentru 2015

Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook, anunta la inceputul fiecarui an care este provocarea sa pentru anul care urmeaza si care trebuie sa il ajute sa invete ceva despre lumea inconjuratoare si sa ii extinda perspectiva dincolo de activitatea sa la Facebook. Pentru 2015, Zuckerberg si-a propus sa citeasca o carte noua la fiecare doua saptamani deoarece doar asa poate invata lucruri noi despre diferite culturi, credinte, istorie si tehnologie.

Care este al doilea oras din Romania care va avea metrou

Timisorenii vor avea metrou. Constructia unei magistrale ar urma sa inceapa anul acesta si va lega centrul orasului de aeroport, conform autoritatilor locale, informeaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )