Libnet.ro
UNICEF

12:30

Mark Zuckerberg isi cere scuze pentru modul in care Facebook i-a divizat pe oameni

B1 B1,
Mark Zuckerberg isi cere scuze pentru modul in care Facebook i-a divizat pe oameni

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, si-a cerut scuze public, prin intermdiul unei postari, pentru felul in care reteaua sociala a fost folosita pentru a diviza oameni, conform The Telegraph. Facebook. continuă pe B1

Mark Zuckerberg isi cere scuze pentru modul in care Facebook i-a divizat pe oameni

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, si-a cerut scuze public, duminica, printr-o postare pentru modul in care reteaua sa de socializare a fost folosita pentru a diviza oameni, potrivitThe Telegraph.

Barbat gasit spanzurat intr-un hotel. in biletul de adio isi cerea scuze pentru vanzarea unei firme

Barbatul in varsta de 39 de ani a fost gasit spanzurat, joi dimineata de angajatii hotelului care nu mai stiau nimic de el de cateva zile, fiind cazat de doua saptamani. Se pare ca acesta era plecat de acasa de mai multe saptamani si a comunicat cu parintii lui doar prin mesaje.

Mark Zuckerberg anunta ca smartphone-urile sunt pe cale de disparitie. Cu ce vor fi inlocuite

Previziune uluitoare a lui Mark Zuckerberg despre evolutia tehonologiei. Fondatorul facebook vrea sa inlocuiasca smartphone-urile, tabletele si televizoarele cu o pereche de ochelari inteligenti, care vor.

Vesti bune pentru romanii care isi cauta o locuinta! Mii de oferte avantajoase la Targul National Imobiliar. VIDEO

Veste buna pentru romanii care isi cauta o locuinta. Astazi se deschide Targul National Imobiliar, unde vor fi prezentate aproximativ 15. 000 de locuinte noi amplasate in ansambluri.

Joburi in domeniul hotelier-gastronomic pentru romanii care vor sa lucreze in Germania

19 locuri de munca sunt disponibile pentru romanii care vor sa lucreze in Germania. Posturile sunt oferite de Hotel Marriott Frankfurt si alti angajatori nemti.

Presedintele Parlamentului Republicii Moldova, Andrian Candu, si-a cerut scuze pentru atitudinea lui Igor Dodon fata de Romania. Ce raspunde Dodon

Seful Parlamentului de la Chisinau, Andrian Candu, si-a cerut scuze la Bucuresti pentru atitudinea presedintelui Igor Dodon fata de Romania.

Presedintele Parlamentului Republicii Moldova, Andrian Candu, si-a cerut scuze pentru atitudinea lui Igor Dodon fata de Romania

Seful Parlamentului de la Chisinau, Andrian Candu, si-a cerut scuze la Bucuresti pentru atitudinea presedintelui Igor Dodon fata de Romania.

Eroul zilei. Cornel Preda, jurnalistul care a decis sa isi depaseasca limitele pentru a o ajuta pe Sara

Eroul zilei la Antena 3 este Cornel Preda, Cornel va participa pentru prima data la un maraton, unde va alerga 42 de kilometri pentru Sara, o fetita de numai sapte ani care se lupta cu o boala cumplita inca de la.

Vesti bune pentru romanii care vor sa isi schimbe masina. Anunt important facut de ministrul Mediului

Vesti bune pentru soferi. Programul Rabla va fi suplimentat dupa ce tichetele din luna mai au fost epuizate rapid. Anuntul a fost facut de ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu. Aceasta a spus ca in.

Vesti proaste pentru romanii care vor sa calatoreasca in Marea Britanie. Ce se va intampla dupa instalarea Brexitului

Romanii ar putea calatori in Marea Britanie numai cu vize, dupa anul 2019. Negociatorul-sef pentru Brexit a declarat, joi, ca Londra isi rezerva dreptul de a introduce vize pentru cetate.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )