Libnet.ro
UNICEF

08:00

Maroc: Celula terorista a Statului Islamic, destructurata

România Liberă România Liberă,
Maroc: Celula terorista a Statului Islamic, destructurata

Autoritatile marocane au arestat opt persoane suspectate ca sunt implicate in recrutarea de combatanti pentru gruparea Statul islamic SI), a anuntat sambata Ministerul de Interne, transmite Mediafax. continuă pe România Liberă

Noi executii ale Statului Islamic arata brutalitatea teroristilor care isi crucifica victimele, le arunca de pe acoperis sau le omoara cu pietre

Doi barbati sunt aruncati de pe un acoperisi, doi sunt crucificati in fata unei multimi, iar o femeie este batuta cu pietre pana la moarte. Acestea sunt ultimele executii dintr-o serie de atrovitati efectuate de gruparea terorista Stat Islamic.

Doua italience, rapite in Siria de rivalii Statului Islamic, au fost eliberate

Doua angajate umanitare italience rapite in iulie 2014 in Siria au fost eliberate, anunta Guvernul de la Roma, citat de site-ul publicatiei Il Sole 24 Ore. Jihadistii organizatiei teroriste Stat Islamic a reactionat cu furie.

Sustinator al Statului Islamic, arestat in Statele Unite sub acuzatia de terorism

Un tanar american, acuzat ca ar sustine gruparea Stat Islamic, a fost arestat miercuri, in statul Ohio nord), pentru planificarea unui atentat contra Capitoliului, sediul Congresului american de la Washington, a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2465 seconds )