Libnet.ro
UNICEF

16:01

Mars in memoria victimelor de la Colectiv, la patru ani de la producerea tragediei

B1 B1,
Mars in memoria victimelor de la Colectiv, la patru ani de la producerea tragediei

La patru ani de la producerea tragediei de la Colectiv, pe retelele de socializare a fost anuntat un mars catre Piata Bucur, zona in care a avut loc incendiul. 30 octombrie este data care a socat un. continuă pe B1

4 ani de la Colectiv - mars in memoria victimelor, miercuri seara

Miercuri seara va fi organizat un mars pentru a marca patru ani de la tragedia din Clubul Colectiv, in care au murit 64 de oameni Evenimentul va incepe la ora 18:30 din Parcul Unirii din Capitala, iar politistii le recomanda soferilor sa circule cu prudenta si sa evite deplasarea in zona.

Presedintele Asociatiei Colectiv, mesaj emotionant, la patru ani de la producerea tragediei: Este nevoie de o pedeapsa grea, sa ne faca sa tresarim

Presedintele Asociatiei Colectiv, Eugen Iancu, a transmis miercuri un mesaj pe Facebook, la 4 ani de la producerea tragediei in urma careia 65 de oameni au murit, printre vctime fiind si propriul sau.

Victimele flacarilor de la Colectiv, comemorate pe o ploaie surda: Capul lui Arafat vrem Unul dintre parintii indoliati de tragedia din urma cu exact 4 ani, in direct pe B1 TV: Nu am invatat absolut nimic (FOTO, VIDEO)

Cateva mii de oameni au iesit in strada, miercuri, la Bucuresti, pentru un mars de comemorare a victimelor de la Colectiv, unde in urma cu exact patru ani, in 30 octombrie 2015, un incediu devastator arunca.

Tragedia din COLECTIV: Patru ani de la moartea celor 65 de tineri. Ancheta bate pasul pe loc, autoritatile se balbaie (VIDEO)

Azi se implinesc patru ani de la tragedia din clubul Colectiv, in care 65 de tineri si-au pierdut viata. Majoritatea victimelor au murit arse de vii, iar restul pe patul de spital din cauza infectiilor, aminteste.

Viorica Dancila, mesaj la comemorarea victimelor Colectiv: Cumplita tragedie trebuie sa pastreze vie constiinta societatii

Viorica Dancila a transmis un mesaj cu privire la comemorarea victimelor Colectiv. 30 octombrie 2015 ramane in memoria noastra una dintre cele mai triste zile, in care s-au frant destinele a zeci de.

Sute de persoane au aprins lumanari si au dus flori in fata clubului Colectiv, la patru ani de la tragedie

Cateva sute de persoane s-au adunat in Piata Bucur pentru a comemora victimele incendiului din clubul Colectiv, dupa un mars inceput in Parcul Unirii. Oamenii au pastrat un moment de reculegere si au aprins.

Patru ani de la Colectiv: supravietuitorii isi amintesc, politicienii promit

Cei patru ani de la catastrofa din clubul Colectiv impliniti pe 30 octombrie au fost marcati de declaratii ale politicienilor si ale institutiilor implicate in interventia de la incendiu, dar si cererile supravietuitorilor si rudelor victimelor ca vinovatii sa fie pedepsiti.

Ciolos, despre faptul ca la patru ani de la Colectiv, Ponta e decisiv pentru noul Guvern: O drama pe care trebuie sa ne-o asumam

Liderul PLUS Dacian Ciolos a vorbit la Adevarul Live despre cum arata scena politica din Romania si a marturisit faptul ca este o drama faptul ca dupa patru ani de la tragedia de la Colectiv votul pentru investirea noului Guvern sa fie la mana lui Victor Ponta, premierul de la acea vreme.

VIDEO Viorica Dancila, mesaj la patru ani de la Colectiv: Aceste lucruri nu trebuie sa se repete

Prezenta la Zalau, Viorica Dancila a transmis un mesaj la patru ani de la tragedia din Colectiv, subliniind ca inca mai sunt lucruri de schimbat in sistemul sanitar romanesc.

Barna, mesaj omagial la patru ani de la Colectiv: O pierdere care nu va fi uitata. Voi face tot ce imi sa in putinta pentru a se face dreptate

Presedintele USR Dan Barna a transmis miercuri dimineata un mesaj omagial in contextul implinirii a patru ani de la tragedia de la clubul Colectiv. Acesta aminteste de o apropiata care si-a pierdut viata in urma incendiului si subliniaza ca voi face tot ce imi sta in putinta pentru a se face dreptate.

ştiri de la B1

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )