Libnet.ro
UNICEF

15:30

Marturia unui fost militar in termen care a petrecut Craciunul din 89 in subsolul TVR: I-am scos printr-o gura de canal, ca-i linsau oamenii

Adevărul Adevărul,
Marturia unui fost militar in termen care a petrecut Craciunul din 89 in subsolul TVR: I-am scos printr-o gura de canal, ca-i linsau oamenii

In decembrie 1989 era militar in termen, intr-o unitate de elita. A executat misiuni la Timisoara si Bucuresti in timpul Revolutiei, dar a vazut si minerii in actiune si a simtit furia multimii la Targu-Mures. A fost rugat sa i se acorde titlu de luptator si a refuzat, scarbit de jocurile murdare ale sefilor asociatiilor de revolutionari. continuă pe Adevărul

Marturia unui fost militar in termen care a petrecut Craciunul in subsolul TVR: I-am scos printr-o gura de canal, ca-i linsau oamenii, si i-am trimis la Bucuresti

In decembrie 1989 era militar in termen, intr-o unitate de elita. A executat misiuni la Timisoara si Bucuresti in timpul Revolutiei, dar a vazut si minerii in actiune si a simtit furia multimii la Targu-Mures. A fost rugat sa i se acorde titlu de luptator si a refuzat, scarbit de jocurile murdare ale sefilor asociatiilor de revolutionari.

FOTO Aventura coplesitoare a unei romance care a petrecut Craciunul in India: Oamenii de toate religiile isi ureaza unii altora Merry Christmas!

A fost o experienta minunata si, uneori, mi-e dor de Craciunul meu indian si de oamenii lui, spune Mihaela Gligor, cercetatoare la Academia Romana din Cluj. in 2009, si-a petrecut toate sarbatorile crestine departe de casa.

Simona Halep a petrecut Craciunul pe plaja - FOTO in articol

Jucatoarea de tenis Simona Halep a petrecut Craciunul pe plaja, in Thailanda. Luni, in ziua de Craciun, numarul 1 mondial a postat pe Instagram doua fotografii facute pe plaja din.

Teoria spectaculoasa a unui fost senator: Ceausescu, lovit de 31 de blesteme

Marius Marinescu, fost senator, are o teorie spectaculoasa legata de moartea lui Ceausescu si blestemul pe care l-a adus aceasta zi istoricaRomaniei. Un blestem al lui Vlad Tepes din.

A fost gasit hormonul care combate stresul

Specialistii au descoperit ca un hormon care se dezvolta in timpul pubertatii ce poate combate stresul si poate activa in creier pofta de sex. Hormonul, ce poarta numele de kisspeptin, declanseaza se.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )