Libnet.ro
UNICEF

22:00

Marturia unui pacient care a supravietuit incendiului de la Matei Bals: Era frig. Asistentele ne aduceau bidoane cu apa calda sa bagam sub paturi

Antena3 Antena3,
Marturia unui pacient care a supravietuit incendiului de la Matei Bals: Era frig. Asistentele ne aduceau bidoane cu apa calda sa bagam sub paturi

In dimineata dezastrului de la Spitalul Matei Bals, pacientii sunau disperati la 112 pentru a cere ajutorul pompierilor si al ambulantierilor. Jurnalistii Antena 3 au stat de vorba cu mai multi bolnavi internati in saloane, la momentul incendiului. Acestia au explicat ca in spital era frig iar asistentele ii incalzeau cu sticle cu apa calda pe care le bagau sub patura. continuă pe Antena3

Relatarea unui pacient care a trecut de curand prin pavilionul mortii de la Matei Bals: S-a stricat scurgerea in baia de la salon si aveam inundatii in camera. Un pacient a sunat pe o ruda de-a lui care e instalator

Activistul Cristi Corobana, fondatorul ONG-ului Freedom Smile si initiatorul campaniei Stop Rujeola, a scris pe Facebook relatarea unui pacient despre condiiile revoltatoare de la Institutul Matei Bals ;i de.

Cauzele incendiului de la Matei Bals, potrivit primelor marturii ale martorilor. Unde au fost gasite cadavrele

Incendiul de la Institutul Matei Bals ar fi izbucnit de la un scurt circuit produs la o priza aflata la patul unui pacient, dependent de oxigen, care avea telefonul la incarcat. Cel putin asa sustin primii martori audiati de anchetatori in acest caz.

Marturia medicului de garda din noaptea incendiului de la Matei Bals. Infirmiera a vazut cum ardea pacientul

Doctorul Catalin Apostolescu este infectionistul care a spart geamurile pentru a putea ajunge la pacientii care strigau dupa ajutor. Apostolescu a povestit momentele de groaza prin care au trecut toti colegii, dar a vorbit si despre frigul din saloane.

Una dintre victimele incendiului de la Matei Bals era o calugarita

Una dintre victimele care au murit in incendiul de la spitalul Matei Bals era calugarita. Rudele femeii, fratele si sotia acestuia, au fost sambata sa identifice victima, potrivit digi24. Aceasta a fost identificata datorita crucii pe care o purta la gat.

Momentul izbucnirii incendiului de la Matei Bals, surprins de camerele de supraveghere VIDEO

Au aparut primele imagini cu momentul in care izbucneste incendiul de la Institutul National de Boli Infectioase Prof. Matei Bals, in urma caruia cinci persoane au decedat.

Scrisoare deschisa semnata de mai multe organizatii care cer transparenta in ancheta incendiului de la Matei Bals: Romanii nu mai vor sa auda scuze

Mai multe asociatii si organizatii non-guvernamentale au semnat o scrisoare deschisa adresata autoritatilor prin care solicita transparenta in ancheta care vizeaza incendiul de la Institutul Matei Bals.

PSD, pe tema incendiului de la Matei Bals: Dupa tragedia de la Piatra Neamt guvernarea liberala a promis ca va face controale. Ce au facut in tot acest timp?

Social-democratii au precizat, in contextul incendiului de la Institutul Matei Bals, ca dupa tragedia de la Spitalul Judetean Piatra Neamt guvernarea liberala a promis ca va face controale, ca va introduce noi proceduri, ca va lua masuri ca astfel de incendii sa nu se mai repete. Cu toate acestea, rezultatele intarzie sa apara.

FOTO Primele imagini din pavilionul in care a izbucnit incendiul de la Matei Bals, unde au murit 5 pacienti

Primele fotografii din pavilionul V in care a izbucnit vineri dimineata incendiul de la Spitalul Matei Bals si unde au murit cinci oameni arata dezastrul, pereti innegriti de fum si flacari, geamuri sparte, materiale topite, dar si paturile goale in care erau pacientii.

Care este starea pacientilor de la Matei Bals: sase sunt in stare grava, trei urmeaza sa fie externati. Bilantul victimelor a ajuns la sapte

Sase dintre pacientii transferati la alte spitale din Bucuresti in urma incendiului de la Institutul Matei Bals sunt in stare critica, anunta luni Ministerul Sanatatii, care precizeaza ca alti trei pacienti urmeaza sa fie externati. Bilantul a ajuns la sapte morti.

Raed Arafat, ultimul bilant al incendiului de la Matei Bals: Un pacient intubat in stare grava, 4 persoane decedate

Seful DSU, Raed Arafat, a oferit vineri ultimele noutati despre starea pacientilor in urma incendiului la la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala, printr-o legatura telefonica in direct la Antena 3.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )