Libnet.ro
UNICEF

23:15

Marturii socante despre PODUL MORTII din GENOVA, facute de un cunoscut fotbalist: Am cazut in gol de la 30 de metri

B1 B1,
Marturii socante despre PODUL MORTII din GENOVA, facute de un cunoscut fotbalist: Am cazut in gol de la 30 de metri

Printre victimele prabusirii unei parti dintr-o autostrada suspendata in Genova se numara si Davide Capello, fost portar la Cagliari. in mod miraculos fotbalistul a supravietuit, desi masina sa a. continuă pe B1

Pericol urias! Tragedia din Genova s-ar putea repeta si in Romania

Tragedia din Genova s-ar putea repeta oricand si in Romania. Podul CFR din zona satului Bobolia comuna Poiana Campina), un obiectiv strategic in circulatia feroviara, necesita interventii urgente. Pierderea.

Raport devastator despre starea podurilor din Romania

Raport devastator despre starea podurilor din tara noastra. Mai bine de jumatate dintre ele sunt vechi de peste 40 de ani. Grav este faptul ca, exista zone in tara unde podurile nu au mai fost verificate.

Presedintele KlausIohannis, mesaj dupa tragedia din Genova

Presedintele Klaus Iohannis este profund indurerat de tragicul eveniment care s-a produs marti, in apropiere de Genova, in urma caruia s-au inregistrat zeci de victime, printre care doi cetateni romani, se.

Carmen Dan, despre interventia jandarmilor din Piata Victoriei

Ministrul de Interne Carmen Dan a declarat, astazi, referindu-se la interventia jandarmilor din Piata Victoriei, de vineri seara, ca nu are ce sa-si reproseze si ca Jandarmeria si-a coordonat toata interventia sub supravegherea unui procuror militar care a fost in piata, conform News.

Carmen Dan, despre interventia jandarmilor din Piata Victoriei: Nu am ce sa-mi reprosez

Ministrul de Interne Carmen Dan a declarat marti, referindu-se la interventia jandarmilor din Piata Victoriei, de vineri seara, ca nu are ce sa-si reproseze si ca Jandarmeria si-a coordonat toata.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )