Libnet.ro
UNICEF

06:15

Masca devine obligatorie si in spatii publice deschise din Hunedoara. in ce zone din judet se aplica masura

B1 B1,
Masca devine obligatorie si in spatii publice deschise din Hunedoara. in ce zone din judet se aplica masura

Purtarea mastii de protectie este obligatorie in mai multe tipuri de spatii publice deschise de pe intreg teritoriul judetului Hunedoara, incepand de sambata dupa-amiaza, anunta Institutia Prefectului,. continuă pe B1

Masca de protectie devine obligatorie in spatiile publice deschise si in judetul Prahova

Masca de protectie va fi obligatorie in spatiile deschise si in judetul Prahova. Decizia este valabila pentru toti care locuiesc sau tranziteaza judetul, cu exceptia copiilor cu varste sub cinci ani si se aplica in doua intervale orare: 07. 00 si 15.

Arges, primul judet in care masca devine obligatorie in spatiile deschise

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta din Arges a decis, marti, ca masca de protectie este obligatorie pentru toti locuitorii de peste 5 ani, in toate spatiile inchise publice si private si in aer liber, acolo unde sunt mai mult de doua persoane. Masura intra in vigoare miercuri dimineata, scrie g4media.

Masca de protectie, obligatorie in toate spatiile publice deschise din judetul Iasi. Cine va fi exceptat de la aceasta masura

Masca de protectie va deveni obligatorie in judetul Iasi, incepand de sambata, in toate spatiile publice deschise, au anuntat reprezentantii Prefecturii iesene.

EXCLUSIV Masca ar putea deveni obligatorie in spatiile publice deschise din judetul Galati. Institutia Prefectului, pentru B1.RO: Masura va fi votata in CJSU

EXCLSUIV Masca ar putea deveni obligatorie in toate spatiile publice deschise din judetul Galati, asa cum au declarat reprezentantii Institutiei Prefectului pentru B1. Deocamdata masura a fost discutata.

Masca devine obligatorie in 16 judete

Masca de protectie devine obligatorie, incepand de sambata, in spatii deschise din 16 judete, masura fiind luata de Comitetele Judetene pentru Situatii de Urgenta pentru a limita raspandirea coronavirusului. Masura se aplica in zone considerate aglomerate - cum ar fi piete, targuri, statiile mijloacelor de transport in comun sau peroanele CFR. in unele judete, masca devine obligatorie seara, in zonele de promenada. Comitetul National pentru Situatii de Urgenta va decide si zonele din tara unde localurile se vor inchide la ora 23. 00, o astfel de decizie fiind adoptata deja in judetele Satu Mare si Vrancea, scrie News. ro.

Masca obligatorie in spatii publice deschise din Timisoara. Exceptie in centrul istoric. Barurile inchise la ora 23

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Timis, intrunit in sedinta extraordinara in data de 1 august 2020, a luat o serie de decizii, pentru a impiedica raspandirea coronaviruslului in Timisoara.

Masca devine obligatorie si in judetul Satu Mare, in spatii deschise aglomerate

Masca de protectie devine obligatorie in aer liber si in Satu Mare. Hotararea a fost adoptata, vineri, de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta din judet. Masca de.

Masca devine obligatorie in aer liber si in Timis. Aproximativ 20 de judete au adoptat masura

Masca de protectie devine obligatorie in spatiile publice deschise, de sambata, 1 august,si in Timisioara. Autoritatile competente auanuntat ca masca trebuie sa acopere atat nasul, cat si.

Si in judetul Iasi devine obligatorie purtarea mastii de protectie in spatiile publice deschise, in urmatoarele doua saptamani

Membrii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Iasi au decis, joi dupa-amiaza, ca in perioada 1 - 14 august sa se instituie obligativitatea purtarii mastii de protectie pentru toate persoanele prezente in spatiile publice deschise, de pe intreg teritoriul judetului.

Purtarea mastii in spatii publice deschise este obligatorie si in judetul Buzau

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Buzau a instituit obligativitatea purtarii mastii de protectie, astfel incat sa acopere nasul si gura, in spatiile publice deschise. Masura vizeaza toate persoanele care au implinit varsta de 5 ani.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )