Libnet.ro
UNICEF

00:07

Masca, obligatorie chiar si in cimitir. Judetul care a luat masura radicala

B1 B1,
Masca, obligatorie chiar si in cimitir. Judetul care a luat masura radicala

Masca a devenit obligatorie chiar si in cimitir in judetul Dambovita. Decizia a fost luata deComitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Dambovita, care a stabilit, sambata, 1 iulie, extinderea ob. continuă pe B1

Masca, obligatorie si in spatiile publice deschise de pe litoral. Pentru ce zone e valabila masura si in ce interval orar se va aplica (VIDEO)

Chiar si weekendul acesta sunt asteptati peste 100. 000 de turisti la mare -oficial, pentru ca, neoficial, cifra poate fi dubla, daca luam in calcul si romanii care se duc la rude sau care stau la particulari.

Masca, obligatorie pe litoral incepand de maine! Terasele raman deschise si dupa ora 23.00

De maine, masca va deveni obligatorie pe litoral in intervalul orar 18. 00, in zonele aglomerate. in ceea ce priveste soarta teraselor, autoritatile locale spun ca deocamdata Comitetul Judetean nu a luat nicio masura.

Timisoara: Masca, obligatorie si in spatiile publice deschise. Exceptie fac Piata Victoriei si centrul orasului

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Timis a decis, sambata, ca purtarea mastii este obligatorie in spatiile publice deschise. Exceptie de la aceasta masura fac Piata Victoriei si centrul istoric al orasului. Similar cu masurile din Timisoara, in alte 20 judete s-a decis ca masca sa fie obligatorie in spatii deschise.

Masca obligatorie, 1 august. in ce spatii deschise trebuie purtata

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a aprobato serie de masuri pentru limitarea raspandirii infectiilor cu coronavirus. Astfel, de la 1 august redevine obligatorie purtarea mastilor in.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )