Libnet.ro
UNICEF

08:15

Ce masini au cumparat europenii in primul trimestru

Hotnews Hotnews,
 Ce masini au cumparat europenii in primul trimestru

Volkswagen Golf si Ford Fiesta au ramas cele mai cautate modele de masini in Europa, dar in top 10 a intrat si Fiat 500, arata datele JATO Dynamics pentru primele trei luni ale anului. Printre modelele care au mers foarte bine se numara Sandero si Duster de la Dacia, dar si Citroen C4 Picasso, BMW Seria 4, Nissan Note si Seat Leon. continuă pe Hotnews

Numarul inmatricularilor la ONRC a scazut cu 2,46%, in primul trimestru

Numarul persoanelor fizice si juridice inmatriculate in primul trimestru din 2014 la Oficiul National al Registrului Comertului ONRC) a scazut cu 2,46% fata de aceeasi perioada din 2013, potrivit site-ului institutiei.

Business B1 la zi: Valoarea tranzactiilor imobiliare a crescut spectaculos in primul trimestru

Valoarea tranzactiilor cu proiecte imobiliare din Romania a crescut spectaculos in primul trimestru la 303 milioane de euro, depasind nivelul din intreg anul trecut, piata locala plasandu-se pe pozitia a treia.

CBRE: Investitiile in piata noastra imobiliara aproape s-au triplat in primul trimestru

Volumul total de investitii din tara noastra a crescut, in acest an, cu 256% fata de primul trimestru din 2013, arata un studiu realizat de compania de consultanta imobiliara CBRE.

China a anuntat ce CRESTERE ECONOMICA a avut in primul trimestru. E mai MULT decat se asteptau analistii

Economia Chinei a crescut cu 7,4% in primul trimestru fata de perioada corespunzatoare a anului trecut, cel mai moderat ritm de crestere economica din ultimul an si jumatate. Evolutia a depasit asteptarile.

Energia s-a ieftinit cu aproape 7% in primul trimestru

Pretul mediu al energiei electrice tranzactionate in primul trimestru pe piata spot PZU a fost de 144,62 de lei/MWh, cu 6,8% mai mic decat media primelor trei luni ale anului trecut 155,33 de lei/MWh).

Vanzarile Ford B-MAX au scazut cu peste 10% in primul trimestru

Ford B-MAX si-a gasit 16. 800 de clienti in primele trei luni ale anului in Europa, cu 12% mai putin decat in perioada similara a lui 2013, arata datele companiei. Ford a vandut anul trecut peste 67. 000 de masini B-MAX in Europa, cele mai bune luni de vanzari depasind 7. 000 de unitati, iar cele mai slabe nu au atins nici 4.

Cum a mers piata auto in primul trimestru si ce masini au pus romanii la vanzare pe internet

Piata masinilor noi a inceput anul in crestere, dar nu concludenta, in timp ce la masinile second-hand din import a fost o scadere, iar la reinmatriculari, un avans timid. Evolutia pietei va depinde enorm de succesul programului Rabla, dar si de modificarile ce ar putea fi facute timbrului de mediu. Autovit. ro, parte a grupului Naspers, a realizat o analiza comparativa a primului trimestru din 2014 in raport cu perioada similara a anului trecut, scotand in evidenta si ce masini au pus romanii la vanzare pe internet, fie ele de volum, exotice sau de epoca.

Furturile din locuinte si din masini au scazut semnificativ in primul trimestru. Politia Romana a inceput o campanie de prevenire a acestor infractiuni

Politia Romana a inregistrat in primul trimestru circa 5. 200 de furturi din locuinte, in scadere cu 40% fata de aceeasi perioada a anului trecut, avand o pondere de 15% din totalul cazurilor sesizate. Totodata, furturile din masini s-au redus cu 27%, la aproximativ 3. Politistii au lansat astazi campania Infractorii te pot cunoaste mai bune decat crezi, derulata impreuna cu Groupama Asigurari in perioada aprilie aprilie-septembrie 2014.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )