Libnet.ro
UNICEF

05:15

Masinile Google au trecut de pe autostrada in traficul urban

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Masinile Google au trecut de pe autostrada in traficul urban

Masinile Google au facut un pas important, au trecut de pe autostrada in traficul aglomerat din orase, fiind un moment important in proiectarea unui automobil capabil sa ruleze fara sofer, relateaza CNBC. continuă pe Wall-Street Ro

Masinile fara sofer ale Google circula in traficul urban

Google a depasit un moment de referinta in proiectarea unui automobil capabil sa ruleze fara sofer, masinile testate fiind capabile sa circule nu doar pe autostrada, ci si in conditii de trafic urban, relateaza CNBC, potrivit Mediafax.

VIDEO Google arata progresele pe care le-au facut masinile capabile sa se conduca singure si face teste extinse in traficul urban

Masinile autonome cu care Google face teste de cativa ani au parcurs cateva mii de kilometri in oraselul Mountain View, iar compania spune ca progresele sunt mari fiindca automobilul poate detecta sute de obiecte care se misca simultan in traficul urban. Google spune ca masina poate recunoaste semnalizarile facute de cicilisti cand acestia vor sa schimbe directia.

Masinile fara sofer ale Google au ajuns la performanta de a circula in traficul urban

Google a depasit un moment de referinta in proiectarea unui automobil capabil sa ruleze fara sofer, masinile testate fiind capabile sa circule nu doar pe autostrada, ci si in conditii de trafic urban,.

Masinile fara sofer ale Google au ajuns la performanta de a circula in traficul urban

Google a depasit un moment de referinta in proiectarea unui automobil capabil sa ruleze fara sofer, masinile testate fiind capabile sa circule nu doar pe autostrata, ci si in conditii de trafic urban, relateaza CNBC,.

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )