Libnet.ro
UNICEF

19:00

Masurarea temperaturii corporale, intre legalitate si ilegalitate (avocat)

Hotnews Hotnews,
 Masurarea temperaturii corporale, intre legalitate si ilegalitate (avocat)

Primele zile de dupa decretarea starii de alerta au adus cu ele ample controverse si chiar dispute incinse privind legalitatea dispozitiilor referitoare masurarea obligatorie a temperaturii, scrie avocatul Adrian Amuza, intr-un material transmis HotNews. ro. O parte considera ca aceasta obligatie este impusa abuziv de autoritati, deoarece incalca dispozitiile ce vizeaza prelucrarea datelor cu caracter personal, aduce atingere grava dreptului la viata privata si supune persoanele unor proceduri medicale, fara a exista un consimtamant expres exprimat din partea acestora. Sunt semnalate si alte ipotetice neconformitati, dar cele enumerate sunt apreciate ca fiind cele mai relevante. Cealalta parte sustine contrariul, adica perfecta legalitate a masurilor dispuse. continuă pe Hotnews

Coronavirus. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, despre masurarea temperaturii la accesul in magazine: Un minim triaj epidemiologic

Masurarea temperaturii la intrarea in institutii, cladiri de birouri sau supermarketuri continua sa creeze valva in spatiul public. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, explica necesitatea masurarii.

Doua lanturi de supermarketuri din Romania au renuntat la masurarea temperaturii clientilor

Doua lanturi de supermarketuri din Romania au renuntat la masurarea temperaturii clientilor, dupa scandalul termometrizarii.

COVID-19. Raed Arafat, precizari despre masurarea temperaturii la intrarea in magazine si institutii: Termometrul digital nu inregistreaza date personale, nu implanteaza cipuri, nu face poze si nu ia CNP-ul

Seful Departamentului penru Situatii de Urgenta DSU), doctorul Raed Arafat, a facut, joi, mai multe precizari despre una din temele care creaza valva in spatiul public: masurarea temperaturii la intrarea in.

Raed Arafat: Exista deja un curent care sa convinga oamenii sa refuze masurarea temperaturii

Chiar autoritatile au recomandat masurarea temperaturii la intrarea in centrele comerciale, au spus, la Digi24, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat.

Marian Godina, mesaj dur pentru romanii care refuza masurarea temperaturii: Cat de imbecil sa fii?

Procedura de verificare a temperaturii la intrarea in locurile publice inchise a starnit un val de controverse in spatiul public. Scandalul a culminat zilele trecute, la un hypermarket din Bucuresti, cartierul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )