Libnet.ro
UNICEF

11:00

Masuri dure pentru cei care fac mizerie in oras

Antena3 Antena3,
Masuri dure pentru cei care fac mizerie in oras

Politistii din Rovinari au gasit cum sa-i puna la punct pe tinerii care fac mizerie pe strada. Agentii i-au prins pe niste adolescenti in timp ce aruncau pe jos cojile de la seminte. in primul rand, i-au. continuă pe Antena3

S-a anuntat cnd se cer ajutoarele de stat pentru firmele care fac investitii de min. 3 milioane Euro n Romnia

Guvernul a anuntat, joi, cand incepe sesiunea de depunere a cererilor de finantare prin care firmele private care fac investitii de minimum 3 milioane de euro pe proiect pot obtine ajutoare de stat de maximum 50% din cheltuielile eligibile, in noua schema privind investitiile cu imopact major.

Procedura de stabilire a contributiei de asigurari sociale de sanatate si a contributiei de asigurari sociale pentru cei care au realizat n 2017 venituri extra-salariale

In Monitorul Oficial de joi a fost publicata Procedura de stabilire si de regularizare a contributiei de asigurari sociale de sanatate si a contributiei de asigurari sociale datorate de persoanele fizice. Aceasta se adreseaza persoanelor fizice ce au realizat in anul 2017 venituri extra salariale activitati independente, chirii, venituri din alte surse, venituri din activitati agricole supuse transelor de venit, venituri din silvicultura, piscicultura) pentru care exista obligatia platii contributiei pentru asigurarile de sanatate sau, dupa caz, platii contributiei la pensii conform reglementarilor fiscale aplicabile anul trecut. Termenul de plata este de 60 zile de la primirea deciziei de impunereVezi aici documentul din Monitorul oficial.

Razboiul stelelor` intre Politie si romani. Mesajul HALUCINANT al purtatorului de cuvant al Brigazii Rutiere pentru cei care au criticat institutia: Data viitoare cand aveti probleme sa apelati la oricine altcineva, nu la politie (VIDEO)

Razboi in mediul online intre Politia Romana si utilizatorii retelelor de socializare. Criticile au curs dupa decizia politistilor de a-i face dosar penal soferului care circula cu numere de inmatriculare cu.

Razboiul stelelor` intre Politie si romani. Mesajul HALUCINANT al purtatorului de cuvant al Brigazii Rutiere pentru cei care au criticat institutia: Data viitoare cand aveti probleme sa apelati la popi, vecini si rude (VIDEO)

Razboi in mediul online intre Politia Romana si utilizatorii retelelor de socializare. Criticile au curs dupa decizia politistilor de a-i face dosar penal soferului care circula cu numere de inmatriculare cu.

Purtatorul de cuvnt al Brigazii Rutiere:Pentru toti cei care jigniti Politia,data viitoare cnd aveti probleme sa apelatila vecini, la popi / Institutia zice ca este o opinie personala

Brigada Rutiera precizeaza, miercuri, ca mesajul postat pe pagina Politiei Romane de purtatorul de cuvant al institutiei, Ovidiu Munteanu, care a scris ca cei care jignesc politia sa apeleze in viitor la popi, vecini si rude atunci cand sunt agresati, este o opinie personala, transmite Mediafax.

Viorica Dancila, mesaj pentru cei care `s-au grabit sa faca scenarii ingrijoratoare cu privire la deficitul bugetar`: Suntem un Guvern responsabil. Ne vom incadra in limita de deficit bugetar de 3% din PIB

Prim-ministrul Viorica Dancila a dat asigurari in sedinta de guvern de joi ca Guvernul se va incadra in deficitul bugetar de 3% din Produsul Intern Brut PIB). Am vazut cum, imediat dupa.

Masuri dure la toate inspectoratele de politie din Romania: Se fac controale de amploare

Masuri dure la inspectoratele de politie din tara dupa ce o politista din Gorj si-a ucis mama si copilul de doar sase luni, dupa care si-a pus capat zilelor. in toata tara au loc verificari.

Casa de langa casa: Tabara de vara de la locul de joaca, distractie pentru copiii care petrec vacanta in oras

Taberele urbane, cel mai nou mod de petrecere a vacantei in oras, sunt tot mai cautate. Copiii participa timp de o saptamana la diverse activitati. Este pentru cei care nu au cu cine sa isi lase copiii cat sunt la serviciu, dar si pentru cei care vor ca timpul celor mici sa treaca intr-un mod constructiv.

Vestibunepentru cei care vor sa isi cumpere o casa: Scumpirea locuintelor incetineste

Cel mai recent raport de piata realizat de Analize Imobiliare, platforma lansata si sustinuta de Imobiliare. ro, releva incetinirea ritmului scumpirilor pe segmentul rezidential, in contextul diminuarii.

Amenzide cinci ori mai maripentru cei care parcheaza pe locurile persoanelor cu dizabilitati

Noile sanctiuni au fost stabilite prin ordonanta de urgenta si se aplica incepand din luna august. Daca pana acum amenzile se situau intre 200 si 1. 000 de lei, OUG 69/2018 stabileste ca parcarea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )