Libnet.ro
UNICEF

12:15

Masuri luate de autoritati, dupa ce o comuna din Buzau a ajuns la o incidenta de 4,02 cazuri la mia de locuitori

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Masuri luate de autoritati, dupa ce o comuna din Buzau a ajuns la o incidenta de 4,02 cazuri la mia de locuitori

O comuna din judetul Buzau intra in scenariul rosu, dupa ce a ajuns la o incindenta de peste 4 cazuri la mia de locuitori, autoritatile luand sambata o serie de masuri, intre care purtarea mastii de catre toate persoanele de peste 5 ani in toate spatiile publice deschise. continuă pe Ziarul Bursa

Un parc din Buzau, transformat in scoala in aer liber

Restrictiile impuse de pandemia de coronavirus in scoli si incurajarea activitatilor in aer liber a fost impulsul de care autoritatile locale din municipiul Buzau aveau nevoie pentru a schimba complet unul dintre cele mai importante parcuri din oras. Lasat fara investitii majore in ultimii ani, Parcul Tineretului s-a schimbat complet in doar cateva luni, devenind una dintre zonele de promenada cea mai atractiva din oras, dar si un loc perfect pentru desfasurarea orelor de curs.

Mesaj dupa atacul din Nisa. Un fost premier spune ca musulmanii au dreptul sa omoare milioane de francezi Twitter i-a retras postarea

Platforma Twitter a retras in cele din urma, la presiunea guvernului francez, un mesaj al fostului prim-ministru malaezian Mahathir Mohamad in care acesta afirmase, la putin timp dupa atentatul de la Nisa, ca musulmanii au dreptul sa omoare milioane de francezi pentru masacrele din trecut, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Val de atacuri in Franta: Un afgan inarmat cu un cutit, arestat in Lyon, la scurt timp dupa atacul din Nisa

Inca un incident a avut loc, joi, in Franta. Un afgan in costum traditional, inarmat cu un cutit si considerat amenintator, a fost arestat joi la Lyon. Retinerea acestuia vine la scurt timp dupa atacul.

Raed Arafat, despre ajutorul oferit de Romania dupa cutremurul din Turcia si Grecia: Echipa noastra se pregateste, in cazul in care se solicita, poate pleca

Romania este pregatita sa intinda o mana de ajutor dupacutremurul din Marea Egee, care a zguduitTurcia si Grecia. Raed Arafat a declarat vineri cao echipa de cautare-salvare este in stare.

VIDEO Macron, dupa atacul din Nisa: Nu vom renunta la valorile franceze Este un atac terorist islamist

Nu vom renunta la niciuna dintre valorile care reprezinta Franta, in special la libertatea de a crede si de a nu crede, a declarat joi presedintele Emmanuel Macron, condamnand atacul terorist islamist de la biserica Notre Dame din Nisa, in urma caruia au murit trei persoane, relateaza AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )