Libnet.ro
UNICEF

9 Mai.

Masuri speciale in Germania si Franta, dupa atacul de la Munchen. Anuntul facut de Paris

Antena3 Antena3,
Masuri speciale in Germania si Franta, dupa atacul de la Munchen. Anuntul facut de Paris

Presedintele francez Francois Hollande si cancelarul german Angela Merkel au convenit sambata, dupa atacul armat din Munchen, ca este nevoie sa coopereze mai indeaproape in fata. continuă pe Antena3

Mesajul teroristilor dupa atacul de la Munchen

Simpatizanti ai gruparii Statul Islamic si-au exprimat bucuria pe retelele de socializare dupa atacul armat care a avut loc vineri intr-un centru comercial de langa Stadionul Olimpic din capitala.

Nu am fost atat de debusolat niciodata in viata mea ca dupa atacul de la Munchen

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat astazi, la Universitatea de Vara de la Baile Tusnad, ca atacul de la Munchen l-a debusolat, in contextul in care Germania este perceputa ca o garantie de stabilitate in zona.

Prima reactie a lui Dacian Ciolos dupa atacul de la Munchen

Premierul Dacian Ciolos si-a exprimat, sambata, solidaritatea cu poporul german si a transmis condoleante familiilor victimelor atacului de la Munchen. Sunt alaturi de poporul german cu cele mai.

Franta, in stare de urgenta pentru inca sase luni, dupa atacul terorist de la Nisa

Starea de urgenta se prelungeste, in Franta, cu sase luni, la aproape o saptamana dupa atacul terorist de la Nisa, care a dus la moartea a 84 de persoane si ranirea a 202 persoane, a decis Adunarea Nationala in noaptea de marti spre miercuri.

10 luni de inchisoare pentru un barbat care voia sa vanda obiecte colectate la Nisa, dupa atacul terorist

Un barbat a fost condamnat, miercuri seara, la 10 luni de inchisoare, pentru ca a vrut sa vanda pe Internet obiecte pe care le adunase de pe Promenade des Anglais, dupa atacul terorist, informeaza AFP, citat de News. ro. 84 de .

Situatie fara precedent in Franta: Peste 30.000 de oameni ar putea solicita despagubiri dupa atacul de la Nisa

In Franta, un fond de garantare pentru victimele terorismului dispune de un miliard 400 de milioane de euro pentru a despagubi victimele atacului de la Nisa. La despagubiri sunt indreptatiti si cei care au suferit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 9 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2657 seconds )