Libnet.ro
UNICEF

17:00

Un meci cat o calificare. HCM Baia Mare joaca duminica o partida capitala pentru ajungerea in elita Europei

Adevărul Adevărul,
Un meci cat o calificare. HCM Baia Mare joaca duminica o partida capitala pentru ajungerea in elita Europei

HANDBAL Daca o va invinge pe Viborg, in ultima etapa din grupele principale ale Ligii Campionilor, HCM Baia Mare se va califica in premiera in sferturile de finala ale celei mai importante competitii continentale. continuă pe Adevărul

Peste 2000 de fani ai HCM Baia Mare asteptati la meciul cu danezele de la Viborg. Jandarmii, cu ochii-n patru

Sala Polivalenta din Baia Mare se va dovedi neincapatoare pentru numarul mare de persoane care vor dori sa asiste la disputa dintre HCM Baia Mare si echipa daneza Viborg. Jandarmii maramureseni vor fi cu ochii pe suporteri pentru a preveni orice incidente nedorite.

HCM Baia Mare a facut ce a vrut pe teren cu Dunarea Braila. 41 de goluri in 60 de minute

HCM Baia Mare a facut cel mai frumos joc din acest sezon din punctul de vedere al golurilor marcate, reusind sa inscrie in cele 60 de minute de joc de nu mai putin de 41 de ori in poarta brailencelor.

O handbalista de la HCM Baia Mare a fost atacata si lovita de un hot. Tanara a ajuns la spital

O handbalista a campioanei Romaniei, HCM Baia Mare, a fost atacata si lovita in cap de un necunoscut in fata casei. Handbalista Timeea Tatar a fost dusa la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare, fiind in afara oricarui pericol.

Handbalista Timeea Tatar, de la HCM Baia Mare, atacata in fata casei: Sportiva se afla in afara oricarui pericol (VIDEO)

Handbalista Timeea Tatar, de la HCM Baia Mare a fost atacata si lovita de sase ori in zona capului, chiar in fata casei, de un talhar, care intentiona sa ii fure geanta de pe umar. Sportiva a fost dusa la.

Handbalista de la HCM Baia Mare, atacata si lovita in fata casei de un talhar

O handbalista a echipei HCM Baia Mare a fost atacata de un talhar chiar in fata casei sale. Sportiva se intorcea acasa cand a fost lovita din spate in cap de un barbat necunoscut care a incercat sa ii fure.

Calificarea se decide la Baia Mare. Meci de totul sau nimic pentru campioana Romaniei

Meci de totul sau nimic pentru campioana Romaniei, HCM Baia Mare. Handbalistele antrenate de Tone Tiselj vor juca la jumatatea lunii martie impotriva danezelor de la Viborg, intr-un meci care va decide cine va merge mai departe in Liga Campionilor.

Handbalista de la HCM Baia Mara atacata in plina strada

Timea Tatar, componenta a campioanei Romaniei HCM Baia Mare a fost atacata de un necunoscut chiar in fata locuintei sale.

Alcool de un milion de euro in curtea Biroului Vamal Baia Mare. Instanta de judecata va decide ce se intampla cu el

In curtea Biroului Vamal de Interior Baia Mare se afla doua rezervoare cu alcool, fiecare cu o capacitate de 60. 000 l, in valoare de aproximativ un milion de euro. in momentul de fata pe rolul Judecatoriei Baia Mare se afla un proces legat de aceasta cantitate de alcool, instanta de judeata urmand a decide ce se va intampla cu el.

Maghiarii din Baia Mare, in sarbatoare. Depuneri de coroane de flori, spectacole de teatru si dansuri populare

Maghiarii din Baia Mare se afla in sarbatoare in aceste zile. Ca in fiecare an acestia vor avea parte de o serie de manifestari legate de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, care vor include spectacole de teatru si de dansuri populare.

iNOT Sportivii romani se vor pregati in Baia Mare pentru olimpiadele din 2016 si 2020

Centrul national de juniori pentru pregatirea inotatorilor la olimpiadele din 2016 si 2020 in Baia Mare. Aceati sportivi ar urma sa reprezinte Romania la competitiile interne si internationale de inot care vor avea loc in perioada urmatoare.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )