Libnet.ro
UNICEF

20:30

Meciul de Champions League dintre FCSB si Sporting Lisabona va fi proiectat pe un ecran urias

Adevărul Adevărul,
Meciul de Champions League dintre FCSB si Sporting Lisabona va fi proiectat pe un ecran urias

Veste buna pentru iubitorii de fotbal din Buzau. Partida de miercuri seara, dintre FCSB si Sporting Lisabona, din Champions League, va fi proiectat pe un ecran urias, la amfiteatrul din Parcul Tineretului. Este vorba de o initiativa a Centrului de cultura si arta din Consiliul Judetean. continuă pe Adevărul

Fanii FCSB au luat cu asalt casele de bilete de la Arena Nationala, pentru meciul de miercuri cu Sporting Lisabona

Sute de persoane au luat cu asalt casele de bilete de la Arena Nationala, pentru a prinde ultimele bilete la partida de miercuri dintre FCSB si Sporting Lisabona, din play-off-ul Ligii Campionilor .

Am sosit la Budapesta. Staff-ul lui Sporting Lisabona a incurcat Romania cu Ungaria (FOTO)

Staff-ul echipei Sporting Lisabona are probleme cu orientarea in spatiu sau nu prea a trecut pe la ora de geografie. Bucuresti, Budapesta, tot una pentru ei! Au anuntat si pe Facebook ca au aterizat cu bine pe.

Programul meciurilor de marti in plyoff-ul Champions League

Marti seara le vom cunoaste pe primele cinci echipe calificate in grupele Champions League alaturi de cele 22 de cluburi aflate deja in asteptare.

Rezultatele meciurilor de marti in plyoff-ul Champions League

Marti seara le-am cunoscut pe primele cinci echipe calificate in grupele Champions League alaturi de cele 22 de cluburi aflate deja in asteptare.

Cotele zilei la meciurile de Champions League

Marti seara se joaca pe cinci stadioane cu o miza uriasa pe masa: calificarea in grupele Champions League. Vedeti in aceasta pagina cele mai bune cote pentru meciurile din program.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )