Libnet.ro
UNICEF

00:07

Meciul CSU Craiova - Dinamo, intrerupt trei minute. Care este motivul

România Liberă România Liberă,
Meciul CSU Craiova - Dinamo, intrerupt trei minute. Care este motivul

Meciul dintre echipele CS Universitatea Craiova si Dinamo a fost intrerupt, duminica, aproximativ trei minute, dupa ce o petarda a explodat langa portarul formatiei oaspete, Traian Marc, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Meciul CSU Craiova-Dinamo s-a incheiat cu remiza

Formatia CS Universitatea Craiova a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputata, duminica, pe teren propriu, in compania echipei Dinamo, in etapa a XXVII-a a Ligii I, relateaza Mediafax.

Derby incrancenat si fara goluri intre CSU Craiova si Dinamo

CSU Craiova a incheiat la egalitate partida de pe teren propriu cu Dinamo, scor 0-0, desi a evoluat in superioritate numerica in ultimul sfert de ora. Steliano Filip a incasat al doilea cartonas galben din partea lui Cristi Balaj, in, probabil, cel mai reusit joc facut de caini in acest retur. Tarnacop si Vatajelu au semnat cele mai mari ocazii ale oltenilor.

Flavius Stoican, inaintea partidei cu CSU Craiova: Pe Cartu o sa-l respect toata viata. Ne asteapta un meci greu

Flavius Stoican, antrenorul echipei Dinamo, a spus ca elevii sai vor avea un meci greu, in deplasare, cu CSU Craiova, in cadrul etapei a 27-a. Dinamovistul este insa convins ca si adversarii vor avea probleme.

Sorin Cartu ii vrea pe Teixeira si Geraldo la CSU Craiova: M-ar interesa, dar nu cred ca sunt bani

Antrenorul Sorin Cartu a declarat, joi, ca ar vrea sa-i antreneze sezonul urmator la CSU Craiova pe Teixeira si Geraldo, actualmente jucatorii Petrolului Ploiesti, dar care au fost anuntati de Mircea Rednic ca nu mai intra in planurile sale.

Interviu mobil: Isi ia 3 luni concediu, nu ii suna telefonul din trei in trei minute si este lider de piata

Isi ia trei luni de vacanta pe an, ii place sa urce prin munti, nu ii suna telefonul din trei in trei minute si, totusi, conduce un business de peste 11 milioane de euro, fiind lider de piata. Este un om de afaceri si antreprenor cu o personalitate.

Daniel Fenechiu: Integritatea, competenta si transparenta sunt cele trei principii care stau la baza Partidului National Democrat

Integritatea, competenta si transparenta sunt cele trei principii care stau la baza Partidului National Democrat, informeaza B1 TV. Anuntul a fost facut de liderul formatiunii Daniel Fenechiu, la prima intalnire.

TP-Link lanseaza trei produse care iti fac casa mai inteligenta

TP-LINK a lansat in Romania olinie telefonica dedicata si osectiune de Live Chat. Accesibilain intervalul 10:00-19:30, aceasta ofera consultanta in limba romana pentru posesorii de echipamente TP-LINK, inclusiv asistenta pentru instalarea routerelor, informatii tehnice si suport. Am luat decizia de a infiinta o linie de suport tehnic prin telefon, pentru a raspunde astfel mai bine [] TP-Link lanseaza trei produse care iti fac casa mai inteligenta Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Trei zebre care au scapat de la o ferma din Bruxelles, urmarite de cinci echipaje de politie (VIDEO)

Trei zebre au pus pe jar autoritatile din Bruxelles, dupa ce au scapat de la o ferma din capitala belgiana, informeaza The Guardian. Informatia a fost facuta publica si pe Twitter, acolo unde utilizatorii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )