Libnet.ro
UNICEF

16:00

Un medic care a ucis pacienti cu COVID a fost arestat. Motivatia gestului sau

Antena3 Antena3,
Un medic care a ucis pacienti cu COVID a fost arestat. Motivatia gestului sau

Politia a deschis o ancheta pentru omor in cazul unui medic primar, care a ucis doi pacienti infectati cu coronavirus prin injectie letala. continuă pe Antena3

Germania: Politia a arestat un medic suspectat de uciderea unor pacienti Covid

Politia germana a anuntat ca a deschis o investigatie impotriva unui doctor din orasul Essen suspectat de uciderea cu injectie letala a doi pacienti care au dezvoltat o forma severa a COVID-19, transmite Reuters.

Un nou caz socant de canibalism in Germania. Un barbat a fost arestat dupa ce ar fi ucis si mancat un om

Un barbat de 41 de ani suspectat de crima si canibalism dupa gasirea unor oseminte umane intr-un parc din Berlin a fost arestat, a anuntat vineri justitia, relateaza AFP.

Pacienti COVID-19 in stare grava si care nu mai au loc in spitalele din Bucuresti, transferati cu o aeronava militara la spitale din Bacau si Iasi

O aeronava militara de tipul C-27J Spartan decoleaza joi dupa-amiaza de la Otopeni cu mai multi pacienti COVID-19 din Bucuresti aflati in stare grava si care nu mai au loc in sectiile de Terapie Intensiva. Pacientii sunt transferati la spitale din Iasi si Bacau. MApN anunta ca in total joi vor fi mai multe zboruri efectuate si vor fi transportati 15 pacienti din Bucuresti.

SIBIU Spitalele de adulti cu pacienti COVID-19 fie nu au autorizatie de la pompieri, fie functioneaza in cladiri vechi

Majoritatea spitalelor de adulti din judetul Sibiu, cu pacienti COVID-19, fie nu au autorizatie de la pompieri pentru toate cladirile, fie functioneaza in cladiri vechi in care nu s-au facut modificari, asa ca legislatie nu ii obliga.

Reactia Biancai Dragusanu cand Alex Bodi a fost arestat. Blonda i-a dat fatala, pe fata

Dupa ce Alex Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu, a fost arestat, vedeta a iesit la rampa cu niste declaratii. Spune ca nu a stiut nimic de acuzatiile care i s-au adus, ca tot ceea ce stie a aflat din presa, dar si ca nu se va mai impaca cu el. Reactia Biancai Dragusanu cand .

Un parlamentar german a fost arestat pentru ca nu purta masca de protectie in public (VIDEO)

Un parlamentar AfD a fost arestat in Germania pentru ca nu purta in public masca de protectie. Imaginile cu momentul in care politicianul este imobilizat de catre politisti au fost distribuite pe retelele de.

Antiviralul care elimina rapid covid-19 din organism. E secretul medicilor de la Timisoara

Un medicament care era folosit pana acum in tratamentul formelor severe de gripa s-a dovedit a fi un antiviral care elimina rapid COVID-19 din organism. Acesta este secretul medicilor de la Spitalul de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie Doctor Victor Babes Timisoara. Antiviralul care face minuni impotriva coronaviruslui in aproape un an de la descoperirea primului .

Medic german, arestat pentru ca ar fi ucis pacienti infectati cu coronavirus

Politia germana ancheteaza o posibila crima a unui medic din orasul Essen, acuzat ca ar fi folosit injectia letala pe doi pacienti infectati cu virusul SARS-CoV-2.

Medic din prima linie COVID-19: Sunt pacienti tineri, fara factori de risc sau boli asociate, care dupa cateva zile de evolutie favorabila se deterioreaza rapid, inexplicabil

Modul de manifestare a infectiei SARS-COV2 si evolutia simptomatologiei sunt imposibil de anticipat, avertizeaza medicul Gabriel Gavrilut, seful Sectiei de Pneumologie de la Spitalul Judetean din Zalau. Chiar daca majoritatea celor infectati sunt asimptomatici sau fac forme de gravitate usoara sau medie, exista pacienti care fac forme severe de boala si in absenta comorbiditatilor sau varstei avansate. Sunt pacienti tineri, fara factori de risc sau boli asociate, care dupa zile de evolutie favorabila se deterioreaza rapid, inexplicabil, avand nevoie de oxigenoterapie, ventilatie non-invaziva sau chiar invaziva intubare).

8 pacienti COVID in stare grava au ramas fara oxigen, dupa ce tirul de terapie intensiva de la Spitalul din Timisoara s-a stricat!

Tirul amplasat vineri noaptea in curtea Spitalului Municipal Timisoara si pus in functiune luni, s-a defectat miercuri dimineata. 8 pacienti cu Covid-19, in stare grava, au ramas fara oxigen si au fost transferati de urgenta la spital.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2487 seconds )