Libnet.ro
UNICEF

22:30

Medic german, arestat pentru ca ar fi ucis pacienti infectati cu coronavirus

Adevărul Adevărul,
Medic german, arestat pentru ca ar fi ucis pacienti infectati cu coronavirus

Politia germana ancheteaza o posibila crima a unui medic din orasul Essen, acuzat ca ar fi folosit injectia letala pe doi pacienti infectati cu virusul SARS-CoV-2. continuă pe Adevărul

Germania: Politia a arestat un medic suspectat de uciderea unor pacienti Covid

Politia germana a anuntat ca a deschis o investigatie impotriva unui doctor din orasul Essen suspectat de uciderea cu injectie letala a doi pacienti care au dezvoltat o forma severa a COVID-19, transmite Reuters.

Un parlamentar german a fost arestat pentru ca nu purta masca de protectie in public (VIDEO)

Un parlamentar AfD a fost arestat in Germania pentru ca nu purta in public masca de protectie. Imaginile cu momentul in care politicianul este imobilizat de catre politisti au fost distribuite pe retelele de.

Profesor de matematica din Berlin, arestat pentru canibalism

Politia germana a arestat un barbat suspectat de crima motivata sexual si canibalism, dupa ce oasele victimei au fost gasite intr-un parc din Berlin, informeaza BBC. Posibil caz de canibalism in.

China da vina pe Italia pentru izbucnirea pandemiei de coronavirus si pretinde ca fix un studiu al italienilor demonstreaza acest lucru

China acuza Italia pentru declansarea pandemiei de coronavirus si sustine ca fix un studiu al italienilor demonstreaza acest lucru. Numai ca, in trecut, Beijingul a dat vina pe Spania pentru criza sanitara,.

inca o veste buna despre vaccinul Pfizer: cand va fi autorizat pentru utilizare impotriva noului coronavirus

La aproximativ o saptamana dupa ce intreaga planeta a rasuflat usurata la aflarea vestilor de progresul vaccinului Pfizer, acum aflam cand va fi certificat pentru utilizare in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )