Libnet.ro
UNICEF

23:15

Medic: Copilul din Teleorman care a fost blocat intr-un put, timp de 11 ore, este in continuare sub tratament

România Liberă România Liberă,
Medic: Copilul din Teleorman care a fost blocat intr-un put, timp de 11 ore, este in continuare sub tratament

Copilul de doi ani din Teleorman, care a cazut intr-un put marti, este in stare stabila si se afla, in continuare, sub tratament, a declarat purtatorul de cuvant al al Spitalului Grigore Alexandrescu, Raluca Alexandru. continuă pe România Liberă

Medic: Copilul salvat din put este in continuare sub tratament. Nu au fost inregistrate evolutii deosebite fata de zilele anterioare

Reprezentantii Spitalului Grigore Alexandrescu au transmis ca starea copilului din Teleorman, care a fost salvat dintr-un put, este stabila nu a inregistrat evolutii deosebite fata de zilele an.

Medic: Copilul care a cazut in put este tot intubat si ventilat mecanic. Va fi consultat de neurolog

Copilul de doi ani, care a cazut intr-un put din Teleorman si a fost scos dupa 10 ore de salvatori, este in continuare intubat si ventilat mecanic, el urmand a fi consultat si de un neurolog. Medicii spun ca rezultatul tratamentului antibiotic se va vedea intr-o saptamana.

Starea de sanatate a copilului de doi ani care a fost blocat intr-un put, timp de 11 ore, este mai buna. Medic: Are inca probleme respiratorii. S-a trezit, a plans, priveste

Copilul de un an si opt luni care a fost stat, miercuri, timp de 11 ore intr-un put, se simte mai bine, insa are inca probleme respiratorii, a declarat un purtator de cuvant al Spitalului Grigore Alexandrescu, unde este internat baietelul.

Recuperare miraculoasa! Copilul care a stat captiv 11 ore intr-un put din Teleorman se simte mai bine

Recuperare miraculoasa. Danut, copilul care a stat captiv 11 ore intr-un put din Teleorman, se simte mai bine, informeaza B1 TV. A fost detubat si acum poate sa respire singur. Baietelul este.

Recuperare miraculoasa! Copilul care a stat captiv 11 ore intr-un put din Teleorman se simte mai bine (VIDEO)

Recuperare miraculoasa. Danut, copilul care a stat captiv 11 ore intr-un put din Teleorman, se simte mai bine, informeaza B1 TV. A fost detubat si acum poate sa respire singur. Baietelul este.

Medic: Copilul scos din put a fost detubat si respira singur

Copilul de 2 ani scos din put a fost detubat si respira fara ajutorul aparatelor, dar este inca tinut sub o usoara sedare, a declarat, joi seara, purtatorul de cuvant al Spitalului Grigore Alexandrescu din Capitala, Raluca Alexandru, spunand ca medicii spera ca starea acestuia se va imbunatati.

Danut si-a revenit SPECTACULOS! Copil care a stat 10 ore intr-un put din Teleorman respira singur (VIDEO)

Recuperare miraculoasa. Danut, copilul care a stat captiv 11 ore intr-un put din Teleorman, se simte mai bine. A fost detubat si acum poate sa respire singur. Baietelul este insa sedat si.

Noi informatii despre starea copilului salvat din putul din Teleorman

Copilul din Teleorman salvat din put ramane detubat, insa respira mai greu, cu ajutorul unei masti de oxigen, a declarat, sambata, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al Spitalului.

Sofer din Bucuresti, care a refuzat sa opreasca in Mangalia, prins cu focuri de arma si baraj pe sosea

Un sofer de 40 de ani din Bucuresti care a refuzat sa opreasca la semnalul politistilor, in Mangalia, a fost prins dupa ce au fost montate doua baraje pe drumul spre Constanta, el fortandu-l pe.

Prima tara din lume care interzice minele de extractie a metalelor, din motive de mediu

El Salvador a devenit oficial joi prima tara din lume care interzice minele de extractie a metalelor pe teritoriul sau, argumentand ca aceasta este o activitate daunatoare pentru mediu si pentru.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )