Libnet.ro
UNICEF

14:30

Medic, despre lupta impotriva noului coronavirus: Acesta nu este un exercitiu. Este scenariul real! Sprijiniti sistemul medical!

Adevărul Adevărul,
Medic, despre lupta impotriva noului coronavirus: Acesta nu este un exercitiu. Este scenariul real! Sprijiniti sistemul medical!

Medicul Gabriel Diaconu face apel la populatie sa sprijine sistemul medical din Romania, in contextul raspanirii infectiei cu noul coronavirus, si subliniaza ca respectarea regulilor de igiena si furnizarea de informatii corecte autoritatilor poate ajuta la limitarea efectelor. continuă pe Adevărul

Macron si Trump - pregatiti sa coopereze in cadrul G7 impotriva noului coronavirus

Presedintii francez Emmanuel Macron si american Donald Trump au convenit sa dezvolte in cadrul G7 o coordonare sanitara, stiintifica si economica in lupta impotriva noului coronavirus, a anuntat Palatul Elysee.

Romania: masuri drastice impotriva noului coronavirus. Cum sunt afectate scoala, sportul si concertele in urmatoarea perioada

Activitatile publice sau private care implica mai mult de 1. 000 de persoane sunt interzise, a anuntat ieri secretarul de stat Raed Arafat. Duminica, autoritatile au confirmat inca doua cazuri de infectare: o femeie de 42 de ani din Capitala si una de 70 de ani din Mures, numarul persoanelor infectate ajungand la 15.

Masuri drastice in Ucraina, chiar la granita cu Romania, din cauza noului coronavirus

Autoritatile ucrainene au decis inchiderea tuturor institutiilor de invatamant din regiunea Cernauti, la granita cu Romania, pentru a impiedica raspandirea noului coronavirus.

Oscarurile de la Bollywood, anulate din cauza noului coronavirus

Cel mai important eveniment anual al industriei cinematografice indiana va fi amanat, din cauza epidemiei de coronavirus, relateaza Agerpres. Evenimentul din India este echivalentul Premiilor.

COVID-19. Situatia evolutiei noului coronavirus in Romania si la nivel global

Au fost confirmate noua cazuri de infectare cu virusul COVID-19 coronavirus). Trei dintre persoanele depistate infectate au fost declarate vindecate si externate deja, informeaza Guvernul Romaniei si Ministerul de Interne, sambata.

Justin Biber, una dintre celebritatile afectate de coronavirus. Artistul este nevoit sa schimbe programul concertelor din urmatoarea perioada

Epidemia de coronavirus afecteaza si vedetele de la Hollywood. Justin Biber este unul dintre artistii care are de suferit din pricina raspandirii virusului COVID-19, relateaza TMZ. Biber urma sa inceapa un.

Daniela Buzatu, romanca din Italia infectata cu coronavirus: Situatia este scapata de sub control, desi Guvernul indeamna sa ramanem calmi

Daniela Buzatu, una dintre romancele din Italia infectate cu coronavirus, sustine ca situatia din peninsula este scapata total de sub control, desi Guvernul n. r. - italian) indeamna sa ramanem.

Ministrul Virgil Popescu, despre retragerea OMV din Marea Neagra: Este exclus

Ministrul desemnat al Economiei, Virgil Popescu, a negat marti in cadrul audierilor ca a discutat cu seful OMV, Reiner Seele, despre retragerea companiei din proiectul Neptun din Marea Neagra. Totodata, demnitarul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )