Libnet.ro
UNICEF

19:00

Medic din Targu Jiu, declaratii cutremuratoare dupa ce a operat un pacient suspect de infectie cu COVID-19: Am operat echipati in costume achizitionate de la Dedeman

B1 B1,
Medic din Targu Jiu, declaratii cutremuratoare dupa ce a operat un pacient suspect de infectie cu COVID-19: Am operat echipati in costume achizitionate de la Dedeman

Spitalul Judetean de Urgenta din TarguJiu ar putea ajunge sa repete povestea Spitalului de la Suceava, unde medicii s-au infectat in masa cu COVID-19. Valentin Neagu este medic chirurg la Spitalul. continuă pe B1

Petrecere cu manele intr-un cartier din Targu Jiu, in plina epidemie de coronavirus

O petrecere in plina epidemie de coronavirus in cartierul Obreja din Targu-Jiu, la care au participat zeci de persoane, a fost intrerupta de politisti. Zece persoane care s-au adunat in mijlocul strazii, au baut si s-au distrat pe manele au primit amenzi de 17. 500 de lei, relateaza Mediafax.

Liderul USR Gorj cere primarului din Targu Jiu sa redirectioneze fondurile destinate bisericilor catre sistemul sanitar

Liderul USR Gorj Radu Miruta ii cere primarului Targu Jiu sa initieze in regim de urgenta un proiect de hotarare prin care sa suspende momentan cheltuielile acordate bisericilor din oras. Miruta atrage atentia ca in sedinta Consiliului Local Targu Jiu a fost aprobata finantarea mai multor parohii din oras cu suma totala de 1. 000 ron.

Marturia cutremuratoare a unui medic care a operat un bolnav cu suspiciune de coronavirus: Am operat echipati in costume de la Dedeman

Cazul spitalului de la Suceava, unde personaluil medical s-a infectat in masa cu COVID-19, s-ar putea repeta la Spitalul Judetean din Targu Jiu.

Paranghelie intr-un cartier din Targu-Jiu, in plina epidemie de coronavirus

Petrecere cu mai multe persoane in acest week-end, in plina pandemie de coronavirus, in cartierul Obreja din Targu-Jiu.

VIDEO Paranghelie intr-un cartier de romi din Targu Jiu, in plina criza generata de coronavirus. Au scos boxele in strada si s-au distrat

Mai multi tineri de etnie roma din cartierul Obreja, din municipiul Targu Jiu, au organizat o petrecere in plina strada, cu toate ca adunarile si evenimentele de acest fel sunt interzise in perioada starii de urgenta.

Reactia conducerii Spitalului Judetean Targu Jiu, in urma criticilor aduse de un medic chirurg cu privire la operarea unui pacient suspect de infectare cu COVID-19

Conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu a reactionat dupa ce un apreciat medic chirirurg a criticat faptul ca nu a putut sa opereze un pacient care era suspect de infectare cu coronavirus intr-o sala de operatii amenajata la parterul spitalului, cu un circuit separat, bolnavul fiind tratat intr-un spatiu de la etajul III.

Parcurile in care se afla operele lui Brancusi au fost inchise

Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta a hotarat astazi interzicerea accesului in principalele parcuri din Targu Jiu, printre care se afla si cele in care sunt si operele lui Brancusi.

Avertismentul unui medic pneumolog: Scoateti armata pe strazi, altfel o sa murim ca natie

Elena Vlad, medic pneumolog in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu, a propus inasprirea pedepselor pentru cei care pleaca de acasa in mod nejustificat.

Medic din Covasna, confirmat cu Covid-19, cercetat penal dupa ce s-a intors din Austria si nu s-a izolat la domiciliu

Ascunderea istoricului deplasarilor din ultima perioada i-a adus un dosar penal unui medic ginecolog dela Spitalul Judetean din Sfantu Gheorghe. Cadrul medical nu a stat izolat la intoarcerea din calatoria.

Coronavirus. Un medic din Franta s-a pozat nud pentru a denunta lipsa echipamentelor de protectie in fata Covid-19

Un medic generalist dintr-o localitate din Franta a pozat nud pe retelele de socializare pentru a denunta o nepregatire vinovata a autoritatilor si lipsa protectiei angajatilor din sistemul sanitar, tratati drept carne de tun in lupta cu Covid-19, relateaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )