Libnet.ro
UNICEF

05:30

Medic din Timisoara, despre cresterea cazurilor de COVID-19: Mortii si pacientii cu coronavirus sunt reali

Antena3 Antena3,
Medic din Timisoara, despre cresterea cazurilor de COVID-19: Mortii si pacientii cu coronavirus sunt reali

Cazurile de coronavirus au crescut considerabil in ultima perioada, in Romania, si acest lucru a generat aparitia unor comentarii care pun sub semnul intrebarii corectitudinea transmiterii datelor. continuă pe Antena3

Un fost ministru al Sanatatii, despre cresterea cazurilor de COVID-19: Totul se datoreaza lipsei aberante de consens public si politic

Fostul ministru al Sanatatii Nicolae Banicioiu a comentat sambata pe Facebook situatia cresterii numarului de cazuri de romani infectati cu COVID-19. Acesta argumenteaza ca principalul motiv este lipsa unui consens public si politic.

Raed Arafat, despre cresterea cazurilor de COVID-19 in Romania: Oamenii nu inteleg, tinerii cred ca este o gluma

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a comentat explozia de cazuri noi de coronavirus de pe teritoriul Romaniei, din ultimele zile. Secretarul de Stat al MAI pune acest lucru pe seama.

FLORIN ROMAN, LIDER PNL: PSD este vinovat pentru cresterea cazurilor de coronavirus

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, sustine ca cei de la PSD sunt vinovati pentru cresterea cazurilor de coronavirus, asta pentru ca au sabotat Guvernul si au criticat masurile de restrictie, conform Stiripesurse. ro.

Renumit medic din Cluj, semnal de alarma: Coronavirusul ataca ambii plamani. Nu am mai vazut asa ceva niciodata!

Un medic radiolog de renume din Cluj avertizeaza romanii cu privire la noul coronavirus. COVID-19 ataca ambii plamani, peste 90% dintre cei infectati fac pneumonie bilaterala, iar foarte multe cazuri sunt severe.

Sfat de sanatate. Cand trebuie sa mergem la medic din cauza durerii de cap

Ma doare capul! O replica atat de des intalnita, incat a ajuns sa ni se para o normalitate. Neurologul Razvan Radu ne ajuta sa intelegem ce ascund de fapt aceste dureri de cap. Medicul ne spune si cand e cazul sa ajungem la specialist din aceasta cauza, dar si cum sa tratam migrenele.

Liviu Dragnea, in interviul din penitenciar, despre Dancila si Stanescu: Li se spunea ca voi fi condamnat si vor lua partidul Fiecaruia i spunea ce trebuie in functie de profilul psihologic realizat de SRI

Liviu Dragnea a sugerat in interviul acordat din Penitenciarul Rahova fostei sale consiliere Anca Alexandrescu ca Viorica Dancila si Paul Stanescu ar fi fost manipulati de servicii si convinsi sa preia PSD. Realitatea TV a difuzat vineri seara a doua parte a primului interviu acordat din penitenciar de fostul lider al PSD, condamnat la 3 ani si jumatate de inchisoare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )