Libnet.ro
UNICEF

22:15

Medicii care nu sunt infectionisti si trateaza cazuri de COVID-19 se tem de procese

România Liberă România Liberă,
Medicii care nu sunt infectionisti si trateaza cazuri de COVID-19 se tem de procese

Medicii care nu sunt infectionisti si trateaza pacienti bolnavi de Covid-19 se tem deoarece asigurar. continuă pe România Liberă

Medicilor care nu sunt infectionisti le e frica sa trateze bolnavii de covid, pentru ca asigurarea de malpraxis nu e valabila

Medicii care nu sunt infectionisti si trateaza pacienti bolnavi de Covid-19 in spitalele generale transformate in spitale suport covid ingrijesc pacientii cu teama proceselor care ar putea fi intentate de apartinatori, deoarece asigurarea de malpraxis nu este valabila la aceasta boala, a declarat, joi seara, pentru Agerpres, copresedintele Federatiei Solidaritatea Sanitara, Radu Vasile.

Cand incepe Postul Craciunului si care sunt regulile acestui post. Plus: cand sunt dezlegari

Conform Calendarului Crestin Ortodox, postul Craciunului incepe la jumatatea lunii noiembrie 2020, mai bine zis, pe data de 15 noiembrie. Acesta va tine pana pe data de 24 decembrie 2020. Iata ce reguli sunt in acest post si cand sunt dezlegari. Cand incepe postul Craciunului: reguli si dezlegari Lasata secului va avea loc in seara .

Ludovic Orban, informatii de ultima ora cu privire la petrecerile de Revelion. Care sunt zonele unde romanii vor putea petrece in noaptea dintre ani

Ludovic Orban a facut duminica declaratii referitoare la petrecerile de Revelion. Acesta a mentionat ca, in contextul actual de pandemie, aceste evenimente ar putea fi interzise cu desavarsire. in cursul serii de luni, premierul a adus noi explicatii cu privire la aceasta interdictie. Care sunt zonele strict interzise pentru petreceri de Revelion Premierul Romaniei a .

Florin Citu: Rectificarea bugetara, gata la jumatatea lunii noiembrie Care sunt prioritatile

Ministrul Finantelor Publice a anuntat ca rectificarea bugetara ar putea fi gata in a doua saptamana a lunii noiembrie. De asemenea, Florin Citu a mentionat care sunt prioritatile acestui an, dar si cele.

10 judete in scenariul rosu, cu peste 3 infectari la mia de locuitori. Care sunt zonele vizate de noi restrictii

Romania a inregistrat un nou record de infectari cu noul coronavirus. Nu mai putin de 7. 733 de cazuri confirmate si un total de 974 de persoane internate la terapie intensiva. La nivel regional se discuta din ce.

Alegeri SUA 2020. Care sunt cotele lui Donald Trump si Joe Biden la casele de pariuri

Casele de pariuri il dau castigator al alegerilor prezidentiale din SUA pe candidatul democrat, Joe Biden, in prezent, cotele de pariuri nu sunt favorabile actualului presedinte al SUA, Donald Trump. O situatie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )