Libnet.ro
UNICEF

23:30

10 judete in scenariul rosu, cu peste 3 infectari la mia de locuitori. Care sunt zonele vizate de noi restrictii

B1 B1,
10 judete in scenariul rosu, cu peste 3 infectari la mia de locuitori. Care sunt zonele vizate de noi restrictii

Romania a inregistrat un nou record de infectari cu noul coronavirus. Nu mai putin de 7. 733 de cazuri confirmate si un total de 974 de persoane internate la terapie intensiva. La nivel regional se discuta din ce. continuă pe B1

Scoala in scenariul rosu: Peste 60% din cadrele didactice care au raspuns la un chestionar spun ca scoala nu le-a dat elevilor echipamente - sindicat

Peste 60% dintre cadrele didactice care au raspuns la un chestionar spun ca scolile lor, care functioneaza in scenariul rosu, nu au pus la dispozitie elevilor echipamente pentru activitatea online. De asemenea, 41,7% dintre profesori spun ca nu au primit laptopuri sau tablete, potrivit aceluiasi sondaj, la care au raspuns peste 8. 500 de cadre didactice din toata tara.

Pucioasa, in scenariul rosu. Masca este obligatorie: Oameni buni, nu e de joaca

Pucioasa a devenit al treilea oras din Dambovita, dupa Targoviste si Titu, care intra in scenariul rosu din cauza numarului mare de imbolnaviri. Orasul, cunoscut pentru apele sulfuroase, a atins rata de 3,73 cazuri la 1. 000 de locuitori.

Rata de pozitivare record in Romania si 9 judete in scenariul rosu. Alte 5 se apropie de rata de infectare de 3 la mia de locuitori

041 de noi cazuri de infectari cu SARS-COV-2 au fost raportate in ultimele 24 de ore, dupa ce au fost efectuate 10. 566 de teste. Asta inseamna o rata de pozitivare record, de aproape 40% si 9 judete in.

Municipiul Satu Mare intra in scenariul rosu de pandemie. Restaurantele se inchid, masca e obligatorie pe strada

Municipiul Satu Mare intra in scenariul rosu. Anuntul a fost facut de Institutia Prefectului Satu Mare, dupa ce incidenta cumulata a cazurilor depaseste numarul de 3 infectari la 1. 000 de locuitori.

inca o comuna din judetul Buzau, in scenariul rosu. Ce restrictii primesc localnicii

O comuna din judetul Buzau a intrat in scenariul rosu. Este vorba despre Largu, unde incidenta cumulata in ultimele 14 zile a depasit 3 cazuri la 1. 000 de locuitori, fiind de 4,02 la 1. 000 de locuitori.

Al doilea cel mai mare oras din Romania scapa la mustata de intrarea in scenariul rosu. Incidenta cazurilor de Covid-19: 2,9885 la mie

Reprezentantii Prefecturii judetului Iasi anunta ca municipiul Iasi, al doilea cel mai mare din tara ca numar de locuitori, este aproape de a intra in scenariul rosu.

Municipiul Iasi, la un pas de scenariul rosu. Ce noi reguli se vor impune

Coeficientul infectarilor cumulate la 14 zile, raportate la 1. 000 de locuitori, a ajuns in municipiul Iasi la 2,9885, ceea ce aduce resedinta de judet la doar un pas de scenariul rosu. Municipiul.

Peste 4.000 de scoli si gradinite se afla in scenariul rosu

Numarul scolilor si gradinitelor care se afla in scenariul rosu, cu predare exclusiv online, a depasit astazi 4. 000, potrivit ultimului buletin informativ transmis de Ministerul Educatiei. Astfel, de ieri si pana azi, inca 206 unitati de invatamant preuniversitar au trecut in scenariul 3, potrivit g4media.

Colegiul Agricol din Buzau a intrat in scenariul rosu

Scolile din Buzau se inchid una dupa alta, din cauza noului coronavirus. Si Colegiul Agricol Dr. Angelescu din Buzau a intrat in scenariul rosu, urmand ca lectiile sa se desfasoare exclusiv online.

Municipiul Suceava si alte trei localitati intra in scenariul rosu

Municipiul Suceava si comunele Ipotesti, Dornesti si Ilisesti intra in scenariul rosu. incepand de marti, toate restaurantele, cafenelele, cazinourile si institutiile de spectacole vor fi inchise.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )