Libnet.ro
UNICEF

07:45

Medicul Adrian Marinescu, veste buna pentru Romania: Dupa 15 august, vom vedea o scadere a numarului de infectari cu COVID

Antena3 Antena3,
Medicul Adrian Marinescu, veste buna pentru Romania: Dupa 15 august, vom vedea o scadere a numarului de infectari cu COVID

Desi situatia in ceea ce priveste cazurile de coronavirus din Romania nu pare sa fie sub control in momentul de fata, lucrurile se vor schimba dupa data de 15 august si vom asista la o scadere a numarului de infectari, spune doctorul Adrian Marinescu. Acest lucru se va intampla numai daca vom deveni mai responsabili si vom respecta masurile de protectie. continuă pe Antena3

Gabriela Firea, veste buna pentru mii de bucuresteni. Cine va primi 1000 de lei din partea statului

Gabriela Firea a anuntat in cursul zilei de ieri despre lupta pe care aceasta o duce cu adeversarii politici pentru a le putea oferi familiilor in care exista copii cu hanicap, un ajutor financiar in valoare de 1000 ron. Aceasta il acuza pe Nicusor Dan de nepasare fata de familiile lovite de soarta, catalogand ajutorul .

Veste surpriza pentru mii de romani: se dau 1.000 de lei. Banii intra direct pe card si conditiile sunt clare

O veste buna a venit in aceasta saptamana pentru mii de romani. Vorbim acum de circa 1. 000 de lei si sunt conditii foarte clare de acordare a ajutorului. Cu aproape o luna si jumatate.

Veste dureroasa pentru fanii lui Florin Piersic. S-a intamplat chiar acum

Florin Piersic a incantat inimile romanilor timp de mai bine de 60 de ani si nu mai are nevoie de nicio prezentare. Marele artist a lipsit insa de pe scena in ultimele sase luni, dar spera sa revina in luna august, cand avea programate nu mai putin de patru spectacole. Spectacolele din luna august in .

O veste excelenta pentru toti romanii! Anunt important facut de ministrul Finantelor, Florin Citu

Ministrul de Finante, Florin Citu, anunta ca a fost redus semnificativ planul de imprumuturi pentru luna august. O veste excelenta pentru TOTI romanii!, a scris ministrul,luni, pe pagina sa de Facebook.

Renumit epidemiolog, veste buna in mijlocul pandemiei. Romania incepe sa controleze criza sanitara

Renumitul epdemiolog Emilian Popovici, vicepresedintele Societatii Romane de Epidemiologie, aduce vesti bune in mijlocul pandemiei. Potrivit lui Popovici, Romania incepe sa controleze pandemia dupa ce a inregistrat o scadere a numarului bazal de reproducere, ceea ce s-ar traduce in mai putine cazuri.

VIDEO Cea mai buna reclama pentru Romania: printul Charles te convinge sa te plimbi prin tara

In contextul pandemiei de coronavirus, omul care face un efort semnificativ pentru a te convinge sa-ti faci vacanta in Romania este printul Charles al Marii Britanii. Pe bogatiile de.

HOROSCOP 5 august, cu Camelia Patrascanu. Pestii au o zi buna, pentru ca Luna le trece prin semn, Varsatorii au noroc de bani

Ziua ne cere astazi sa ne conectam la lumea mare si sa vedem lucrurile iin ansamblu, nu doar in detaliu. Este o zi cu adevarat speciala pentru toata lumea, pentru ca ne cere sa apelam la subtilitatile sufletului, fie pentru a rezolva lucruri, fie pentru a mai sta putin in tihna noastra, cu noi insine.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )