Libnet.ro
UNICEF

13:30

Medicul Valeriu Gheorghita, despre campania de vaccinare: Din 4 ianuarie ar trebui sa avem 20.000 de persoane vaccinate pe zi

Antena3 Antena3,
Medicul Valeriu Gheorghita, despre campania de vaccinare: Din 4 ianuarie ar trebui sa avem 20.000 de persoane vaccinate pe zi

Colonel doctor Valeriu Gheorghita care coordoneaza Comitetul National pentru Planificarea Vaccinarii Covid-19 in Romania, a vorbit despre campania de vaccinare si importanta vaccinului in cadrul emisiunii Punctul de intalnire de la Antena 3, realizata de Radu Tudor. continuă pe Antena3

Medicul Valeriu Gheorghita, despre campania de vaccinare anti-COVID-19: Pana acum, lucrurile au evoluat in conditii normale. incepand de joi, avem centre de vaccinare active in 18 judete (VIDEO)

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a declarat miercuri seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca pana in prezent vaccinarea se desfasoara.

Valeriu Gheorghita: Cel mai probabil se va suprapune etapa a doua de vaccinare cu etapa 1, in ianuarie. Cine ar putea primi serul mai devreme

Coordonatorul campaniei de vaccinare in Romania, medicul Valeriu Gheorghita, a declarat ca se doreste o accelerare a procesului de vaccinare si cel mai probabil in ianuarie se va incepe si a doua etapa de imunizare, pentru persoanele varstnice si cu boli cronice, in paralel cu prima desfasurata in prezent.

Valeriu Gheorghita: Datele arata ca avem o pastrare a eficacitatii vaccinului pentru noua tulpina de coronavirus.Trebuie sa respectam masurile de preventie mai departe pentru ca lucrurile nu sunt stabilizate (VIDEO)

Medicul Valeriu Gheorghita, cel care coordoneaza campania nationala de vaccinare impotriva COVID-19, a explicat miercuri seara, la Dosar de politician ca actualul vaccin este eficient si impotriva noii tu.

Valeriu Gheorghita, demonteaza speculatii cu privire la modificarile pe care vaccinul le-ar aduce la nivelul ADN-ului uman: in niciun caz nu este vorba despre asa ceva (VIDEO)

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID in Romania a discutat, in platoul B1 TV despre una dintre teoriile raspandite in mediul online cu privire la serul ce asigura.

Persoanele vaccinate anti-COVID mai transmit sau nu virusul. Raspunsul medicului Valeriu Gheorghita (VIDEO)

Campania de vaccinare anti-COVID a inceput la data de 27 decembrie in Romania, iar pana miercuri au primit serul aproximativ 5. 700 de cadre medicale. Pana in prezent vaccinarea se desfasoara in conditii.

Autoritatile atrag atentia asupra fake news-urilor ce se viralizeaza cu privire la campania de vaccinare. Cazul asistenta de la Baltasar Peste 10.200 de persoane vaccinate. Nu s-au inregistrat cazuri de reactii adverse severe si nici decese

Comitetul national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva Covid-19 CNCAV) atrage atentia ca, in spatiul public, in special in mediul online, au aparut si s-a viralizat informatii false, imprecise, inexacte sau inselatoare despre campania de vaccinare din Romania. Mentionand un astfel de caz de fake news, CNCAV ofera si o serie de sugestii privind informarea din surse credibile cu privire la vaccinare. Autoritatile subliniaza totodata ca, dupa vaccinarea a peste 10. 200 de persoane, nu s-au inregistrat cazuri de reactii adverse severe si nici decese.

Valeriu Gheorghita, mesaj pentru cei care sunt sceptici in privinta vaccinarii anti-COVID: Toate etapele din studiile clinice efectuate pana in momentul de fata nu au facut rabat de la nicio norma (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, medicul care coordoneaza campania nationala de vaccinare impotriva COVID-19, a vorbit miercuri seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician despre suspiciunile pe care le au inca.

ANRE s-a trezit abia cu o zi inainte de finalul anului Recomanda consumatorilor de energie sa incheie contracte pe piata libera pentru a nu plati facturi mai mari din ianuarie

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) face cu o zi inainte de finalul anului ceea ce ar fi trebuit sa inceapa cu mai mult timp inainte. Anunta printr-un comunicat de presa ca peste o zi, piata energiei se liberalizeaza complet, iar consumatorii casnici ar trebui sa incheie contracte in regim concurential, daca nu vor sa plateasca facturi mai mari din ianuarie. ANRE transmite aceasta recomandare dupa trei zile de la izbucnirea scandalului privind facturile la energie.

Raluca Turcan: Din ianuarie, alocatia pentru copii va fi 214 lei pe luna

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a anuntat pe retelele de socializare ca alocatiile pentru copii vor creste cu 20% din 1 ianuarie, astfel ca alocatia pentru copiii cu varste intre 2 si 18 ani va creste la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )