Libnet.ro
UNICEF

22:00

Valeriu Gheorghita: Datele arata ca avem o pastrare a eficacitatii vaccinului pentru noua tulpina de coronavirus.Trebuie sa respectam masurile de preventie mai departe pentru ca lucrurile nu sunt stabilizate (VIDEO)

B1 B1,
Valeriu Gheorghita: Datele arata ca avem o pastrare a eficacitatii vaccinului pentru noua tulpina de coronavirus.Trebuie sa respectam masurile de preventie mai departe pentru ca lucrurile nu sunt stabilizate (VIDEO)

Medicul Valeriu Gheorghita, cel care coordoneaza campania nationala de vaccinare impotriva COVID-19, a explicat miercuri seara, la Dosar de politician ca actualul vaccin este eficient si impotriva noii tu. continuă pe B1

VALERIU GHEORGHITA EXPLICA INTARZIEREA VACCINULUI: O problema de organizare si soft a Pfizer

Coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, Valeriu Gheorghita, spune ca intarzierea celei de-a doua transe de vaccin a fost cauzata de o problema de organizare si soft a companiei Pfizer, relateaza Digi24.

Medicul Valeriu Gheorghita, despre campania de vaccinare anti-COVID-19: Pana acum, lucrurile au evoluat in conditii normale. incepand de joi, avem centre de vaccinare active in 18 judete (VIDEO)

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a declarat miercuri seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca pana in prezent vaccinarea se desfasoara.

Valeriu Gheorghita: Am distribuit peste 1 milion de afise in toata tara, cu mesaje simple vaccinarea e gratuita, voluntara si autorizata la nivel european Cu totii avem un rol in a promova un mesaj corect si validat stiintific (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare impotriva COVID-19, a declaratca fiecare om are un rol in a promova un mesaj corect si validat stiintific din surse sigure. Ma bazez,.

VALERIU GHEORGHITA: Ar trebui ca in primele 6 luni sa putem asigura imunizarea a circa 60-70% din populatie

Seful Comitetului National de conducere a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, medicul militar Valeriu Gheorghita, a declarat ca, daca lucrurile decurg bine, in urmatoarele sase luni ar trebui sa se asigure o imunizare a populatiei impotriva noului coronavirus in proportie de 60-70%.

VALERIU GHEORGHITA, DESPRE PREZENTA NOII TULPINI A VIRUSULUI IN ROMANIA: Nu stim, dar orice este posibil

Seful Comitetului National de conducere a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, medicul militar Valeriu Gheorghita, a afirmat ca este posibil ca noua tulpina a virusului identificata in Marea Britanie sa fie prezenta pe teritoriul Romaniei.

Valeriu Gheorghita, mesaj pentru cei care sunt sceptici in privinta vaccinarii anti-COVID: Toate etapele din studiile clinice efectuate pana in momentul de fata nu au facut rabat de la nicio norma (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, medicul care coordoneaza campania nationala de vaccinare impotriva COVID-19, a vorbit miercuri seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician despre suspiciunile pe care le au inca.

Valeriu Gheorghita, demonteaza speculatii cu privire la modificarile pe care vaccinul le-ar aduce la nivelul ADN-ului uman: in niciun caz nu este vorba despre asa ceva (VIDEO)

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID in Romania a discutat, in platoul B1 TV despre una dintre teoriile raspandite in mediul online cu privire la serul ce asigura.

Valeriu Gheorghita: Din peste 2.060 de persoane vaccinate s-a inregistrat o singura reactie adversa alergica minora. Evolutia e foarte buna acum Modulul de programare se deschide sincronizat cu disponibilitatea vaccinurilor

Valeriu Gheorghita a precizat ca din peste 2. 060 de persoane vaccinate impotriva COVID-19 s-a inregistrat o singura reactie adversa minora, de tip alergic, care nu a necesitat tratament medical deosebit, iar.

Valeriu Gheorghita, despre combaterea dezinformarii: Cea mai eficienta strategie, informarea corecta si o comunicare transparenta, onesta Toti ne dorim acelasi lucru sa se incheie odata aceasta pandemie (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare impotriva COVID-19, a vorbit despre dezinformarea legata de acest subiect si s-a aratat de parere ca informarea corecta si o comunicare.

Valeriu Gheorghita: Cred ca rata de vaccinare va fi mult mai mare in unitatile medicale Informarea, pe doi vectori principali profesionisti din domeniul sanatatii si mass-media (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a explicat ca informarea legata de vaccinare se desfasoara pe doi vectori principali, si anume profesionistii din domeniul.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2613 seconds )