Libnet.ro
UNICEF

22:45

Mega Image deschide un nou magazin Shop and Go

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mega Image deschide un nou magazin Shop and Go

Mega Image va deschide maine un nou magazin Shop and Go, arata un comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Mega Image apasa pe acceleratie: vrea sa deschida 12 supermarketuri intr-o luna

Mega Image, detinut de retailerul belgian Delhaize Group, vrea sa deschida in noiembrie 12 magazine si sa ajunga astfel la o retea de 174 de unitati, prima lansare urmand sa aiba loc vineri in Bucuresti.

Syarela Dj Koost Project lanseaza un nou single, More and more |AUDIO

Syarela revine in atentia publicului lansand noul sau single More and more, in colaborare cu Dj Koost Project. Piesa More and more este o piesa plina de energie, avand ca tema petrecerea, distractia, nebunia specifica tinerilor si dependenta de muzica. Versurile si linia melodica sunt compuse de Syarela, iar orchestratia de Dj Koost Project, producatorul [.

Carrefour anunta finalizarea remodelarii unui nou magazin in franciza

Grupul Carrefour in Romania anunta remodelarea fostului magazin Angst, de pe strada Academiei, care a devenit, incepand cu data de 30 octombrie, cel de-al noualea magazin de proximitate Carrefour Express, potrivit unui comunicat de presa.

Carrefour Romania anunta finalizarea remodelarii unui nou magazin in franciza, marti, 30 ...

Grupul Carrefour in Romania anunta remodelarea fostului magazin Angst de pe strada Academiei care a devenit, incepand cu data de 30 octombrie, cel de-al noualea magazin de proximitate Carrefour Express. Carrefour Express combina traditia si calitatea Angst cu experienta si inovatia Carrefour si indeplineste in acelasi timp dorinta Carrefour de a fi mai aproape de clienti, de a aduce produsele si calitatea Carrefour in inima cartierelor. Carrefour Express Angst Academiei este cel de-al noualea .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )