Libnet.ro
UNICEF

00:07

Meghan Markle si printul Harry au cheltuit 2,4 milioane de lire sterline pentru renovarea casei lor. Cheltuielile au fost facute din bani publici

Hotnews Hotnews,
 Meghan Markle si printul Harry au cheltuit 2,4 milioane de lire sterline pentru renovarea casei lor. Cheltuielile au fost facute din bani publici

Ducele si ducesa de Sussex au cheltuit 2,4 milioane de lire sterline, echivalentul a 3 milioane de dolari pentru renovarea noii lor locuinte. Informatiile au aparut in declaratia financiara anuala a Casei Regale. Cuplul s-a mutat in noua resedinta acum o luna, chiar inainte ca Meghan sa nasca, scrie CNN. Gruparea anti-monarhista republicana a numit aceasta crestere a cheltuielilor ca fiind scandaloasa. continuă pe Hotnews

RAZBOI iN FAMILIA REGALA BRITANICA! Ruptura definitiva intre Printul Harry si Printul William. DECIZIA RADICALA a fost luata! E FARA PRECEDENT!

Meghan Markle si Printul Harry vor sa-si infiinteze o noua fundatie de caritate, dupa ce au decis sa renunte la fundatia comuna cu Kate Middleton si Printul William.

Printul Harry si printul William o iau pe cai separate. Ce decizie au luat cei doi frati si sotiile lor

Printul Harry si printul William au decis sa o ia pe cai separate. Atat ei, cat si sotiile lor, Meghan Markle si Kate Midleton, isi vor urma propriile cai intr-un domeniu de care depind mii de oameni. Este, probabil, o decizie care ar fi multumit-o si pe mama fratilor, Printesa Diana. Ducii de Sussex, adica .

BOMBA in familia REGALA! Oficial i-a SPUS ADIO! Fanii lui MEGHAN MARKLE sunt DEVASTATI! Asta da SURPRIZA

Surpriza momentului in familia regala britanica! Meghan Markle si-a modificat inelul de logodna, spre surprinderea fanilor din intreaga lume. La inceputul lunii iunie, Ducesa de Sussex si-a facut prima.

SOC la Casa Regala Britanica! E fara precedent! Meghan Markle NU A MAI REZISTAT si a facut DECLARATII BOMBA!

Meghan Markle a acordat interviuri pe banda rulanta, insa cu siguranta unul va ramane in istorie din cauza intrebarilor intime care i-au fost puse.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )