Libnet.ro
UNICEF

23:15

Mehedinti: Trei retinuti intr-un dosar de proxenetism cu minore. Printre clienti, autoritati locale

Hotnews Hotnews,
 Mehedinti: Trei retinuti intr-un dosar de proxenetism cu minore. Printre clienti, autoritati locale

Trei persoane din Drobeta Turnu Severin si Baile Herculane au fost retinute, miercuri, fiind acuzate ca racolau eleve de liceu, unele minore, pe care le exploatau sexual, printre clientii acestora figurand, potrivit unor surse judiciare, autoritati locale, politisti si avocati din Mehedinti, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

VIDEO. UPDATE. Perchezitii DNA la Ministerul Fondurilor Europene si alte trei insitutii, intr-un dosar de FRAUDA. Care este prejudiciul

Procurorii DNA fac perchezitii, luni dimineata, intr-un dosar privind fraude cu fonduri europene, printre institutiile vizate fiind si Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest ADR Vest), Ministerul Fondurilor Europene, AM- POSTCCE, AM- POSDRU, Agentia de Dezvoltare. Prejudiciul se ridica la cinci milioane de euro.

VIDEO. UPDATE. Perchezitii DNA la Ministerul Fondurilor Europene si alte trei institutii, intr-un dosar de FRAUDA. Care este prejudiciul

Procurorii DNA fac perchezitii, luni dimineata, intr-un dosar privind fraude cu fonduri europene, printre institutiile vizate fiind si Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest ADR Vest), Ministerul Fondurilor Europene, AM- POSTCCE, AM- POSDRU, Agentia de Dezvoltare. Prejudiciul se ridica la cinci milioane de euro.

Perchezitii la MFE si ADR Vest intr-un dosar privind fraude cu fonduri europene

ACTUALIZARE 09:12 DNA, Sectia de combatere a infractiunilor conexe infractiunilor de coruptie, efectueaza perchezitii domiciliare in 23 locatii din Bucuresti, Timis si alte trei judete intr-un dosar ce vizeaza suspiciuni privind infractiuni impotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene si a unor infractiuni de fals, comise in perioada 2007 - 2013.

Perchezitii in Capitala si in doua judete din tara intr-un dosar de coruptie impotriva intereselor financiare ale UE

Mai multe perchezitii au loc, marti, in Bucuresti si in judetele Ialomita si Calarasi intr-un dosar privind savarsirea unor infractiuni impotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene si a unor infractiuni de fals. in acest caz ar fi vizat si Stefan Poenaru, patronul Agrofarm Calarasi.

Perchezitii DNA la Consiliul Judetean Hunedoara: directoarea DGASPC, vizata intr-un dosar de coruptie

Procurorii DNA fac perchezitii, marti dimineata, la sediul Consiliului Judetean CJ) Hunedoara si la alte sase adrese din judet, intr-un dosar care ar viza fraude privind organizarea concursului pentru postul de director al unei institutii din.

Selectionerul Italiei, Antonio Conte, acuzat intr-un dosar privind aranjarea de meciuri

Selectionerul nationalei Italiei, Antonio Conte, se numara printre persoanele acuzate frauda sportiva intr-un dosar privind aranjarea de meciuri. Faptele fac referire la perioada petrecuta de italian la echipa AC Siena.

VIDEO. UPDATE. Perchezitii DNA intr-un dosar cu fraude din fonduri europene. Care este prejudiciul

Procurorii DNA fac perchezitii, luni dimineata, in Capitala si in mai multe judete, intr-un dosar privind fraude cu fonduri europene, printre institutiile vizate fiind si Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest ADR Vest), cu sediul in Timisoara, afirma surse judiciare, conform Mediafax.

Perchezitii DNA intr-un dosar privind fraude cu fonduri UE. Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest, printre institutiile vizate de procurori

Procurorii DNA fac perchezitii, luni dimineata, in Capitala si in mai multe judete, intr-un dosar privind fraude cu fonduri europene, printre institutiile vizate fiind si Agentia pentru Dezvoltare Regionala.

Perchezitii DNA la ADR Vest, intr-un dosar privind fraude cu fonduri europene

Procurorii DNA fac perchezitii, in aceasta dimineata, in Capitala si in mai multe judete, intr-un dosar privind fraude cu fonduri europene, printre institutiile vizate fiind si Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest ADR Vest), cu sediul in Timisoara, potrivit surselor judiciare, citate de presa.

Perchezitii la Ministerul Fondurilor Europene, dar si la ADR Vest intr-un dosar privind fraude cu fonduri europene

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) fac perchezitii, luni dimineata, in Capitala si in patru judete din tara, intr-un dosar privind fraude cu fonduri europene. Surse judiciare au precizat ca printre institutiile vizate se numara Ministerul Fondurilor Europene, dar si Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest ADR Vest), cu sediul in Timisoara.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )