Libnet.ro
UNICEF

18:00

Melania Vergu, fosta consiliera a ministrului Educatiei, condamnata la patru ani de inchisoare

Antena3 Antena3,
Melania Vergu, fosta consiliera a ministrului Educatiei, condamnata la patru ani de inchisoare

Melania Vergu, fostul consilier al ministrului Educatiei, a fost condamnata la patru ani de inchisoare cu executare. Vergu a fost condamnata pentru inselaciune si fals in documente pentru obtinerea de fonduri. continuă pe Antena3

Melania Vergu, fosta consiliera a ministrului Educatiei, condamnata la patru ani de inchisoare pentru inselaciune

Melania Vergu, fosta consiliera a ministrului Educatiei, a fost condamnata de Curtea de Apel Bucuresti, marti, la patru ani de inchisoare pentru inselaciune, conflict de interese si fals in documente la.

Melania Vergu, fost consilier al lui Daniel Funeriu, a fost condamnata la patru ani de inchisoare

Melania Vergu, fosta consiliera a ministrului Educatiei, a fost condamnata de Curtea de Apel Bucuresti la 4 ani de inchisoare pentru inselaciune, conflict de interese si fals in documente la obtinerea unor fonduri europene, transmite Mediafax. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata.

Melania Mandas Vergu, fosta consiliera in Ministerul Educatiei, condamnata la 4 ani de inchisoare

Fosta consiliera a ministrului Educatiei, Melania Vergu, a fost condamnata la Curtea de Apel Bucuresti la patru ani de inchisoare pentru inselaciune, conflict de interese si fals in documente la obtinerea unor fonduri europene, transmite Mediafax. Hotararea nu este definitiva.

Fosta consiliera a ministrului Funeriu Melania Vergu, condamnata la patru ani de inchisoarepentru o frauda de aproape 6,5 milioane de lei

Melania Vergu, fosta consiliera personala a ministrului Educatiei, a fost condamnata, marti, de magistratii Curtii de Apel Bucuresti, la patru ani de inchisoare pentru inselaciune, conflict de interese si fals in documente la obtinerea unor fonduri europene. Decizia nu este definitiva si poate fi contestata la Curtea Suprema.

CAB: Fosta consiliera a lui Funeriu, 4 ani de inchisoare

Melania Mandas Vergu, fosta consiliera a ministrului PDL al Educatiei Daniel Funeriu 24 decembrie 2009 - 3 iunie 2010), a fost condamnata astazi de Curtea de Apel Bucuresti CAB) la 4 ani de inchisoare cu executare pentru inselaciune, conflict de interese si fals in documente la obtinerea unor fonduri europene.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )