Libnet.ro
UNICEF

01:05

Melodia pe care Kovesi o cerea la petrecerile din casa lui Ghita!! (VIDEO)

B1 B1,
Melodia pe care Kovesi o cerea la petrecerile din casa lui Ghita!! (VIDEO)

Din lunga serie de dezvaluiri facure de Sebastian Ghita, un amanunt picant pentru melomani: ce muzica se asculta la petrecerile SRI si care era piesa preferata a sefei DNA: ii placea Best of al lui. continuă pe B1

Nu mai iesise din casa de cateva zile, iar vecinii au chemat politia. Au ramas socati de ce au descoperit inauntru

Un pensionar de 70 de abi dun Bolovani, judetul Dambovita, a fost gasit fara suflare in propria locuinta. Vecinii au chemat autoritatile, fiind ingrijorati ca barbatul nu mai iesise din casa de cateva.

Cum scapi de mirosul urat din casa

In general, mirosul urat din casa provine din bucatarie si din baie, insa si dulapul cu haine sau incaltaminte ar putea fi sursa. Pentru ca mirosul placut sa va intampine chiar de la intrare,.

Am trecut de perioada in care oamenii isi cumparau prima casa

Reporter: Cum a evoluat segmentul creditului ipotecar? Sergiu Oprescu: Din punctul meu de vedere, nevoia de credit ipotecar exista in continuare, insa nu doar pe segmentul Prima Casa, ci si pe produsele standard. Segmentul creditelor ipotecare vizate de Programul Prima Casa a fost extrem de important in perioada crizei, dar acum am depasit acel moment si suntem in perioada in care oamenii isi schimba locuinta, nu mai sunt doar in situatia de a-si cumpara pentru prima data o casa. Asadar, importanta acestui program guvernamental a scazut, iar eu ma astept ca produsele standard ale bancilor pe zona ipotecara sa devina din ce in ce mai competitive, sa concureze intre ele si cu Prima Casa, in acelasi timp.

Zodiile care isi SCHIMBA VIATA din aprilie

Pentru nativii a trei zodii astrele rezerva niste surprize de proportii incepand din luna aprilie. Lor li se va schimba viata, modul in care se raporteaza la lume, dar si felul in care se vad pe ei.

Fotografia cu Maria Sharapova care i-a scos din minti pe rusi

Maria Sharapova a creat rumoare in Rusia, dupa ce a postat pe o retea de socializare o imagine in care apare admirand o pictura cu steagul SUA. Eliminata de la Indian Wells, Masha asteapta sa isi ia.

Ies la iveala date surprinzatoare in cazul tanarului mort care a fost aruncat din masina

Ies la iveala date surprinzatoare in cazul tanarului mort care a fost aruncat din masina. Medicii au stabilit cauzele mortii tanarului si sustin ca acesta putea fi salvat de prietenii lui daca acestia.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )