Libnet.ro
UNICEF

10:15

Meniul scump de la nunta Biancai Dragusanu si a lui Victor Slav le-a speriat o parte din invitati care si-au anuntat lipsa de la petrecere

B1 B1,
Meniul scump de la nunta Biancai Dragusanu si a lui Victor Slav le-a speriat o parte din invitati care si-au anuntat lipsa de la petrecere

Pericol de scandal la nunta Biancai Dragusanu. Bianca s-a trezit in urma cu o saptamana ca aproximativ 60 de prieteni si rude nu vin la petrecerea de nunta. Pretul de 100 de euro al meniului a fost problema,. continuă pe B1

Cavalerul de onoare va canta la nunta Biancai

La nunta Biancai Dragusanu cu Victor Slav de la sfarsitul acestei saptamani, va canta, pe langa alti artisti cunoscuti, si cavalerul de onoare, Bogdan Vladau, cel care a fost vara aceasta Burlacul la Antena 1.

Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au casatorit

Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au cununat religios, duminica seara, la Biserica Oltea din Bucuresti. in jurul orei 18. 00, cei doi au ajuns la locasul de cult, mireasa fiind protejata de ploaia marunta cu umbrele, scrie click. ro.

Cine gateste in casa sotilor Bianca Victor Slav

Bianca Dragusanu si Victor Slav sustin ca sunt pasionati de gatit, dar ca o fac destul de rar din pricina lipsei timpului adecvat. Cel mai des se intampla sa ia micul dejun impreuna. Iata in ce sunt experti.

Victor Slav si Bianca Dragusanu s-au cununat religios

Bianca Dragusanu i-a spus duminica da in fata lui Dumnezeu, lui Victor Slav. Ceremonia religioasa a avut loc la biserica Doamna Oltea din capitala, iar la altar Bianca a fost condusa de tatal ei. Cei doi s-au.

Ce face Catalin Botezatu departe de nunta Biancai

Catalin Botezatu nu va participa azi la nunta fostei sale iubite, Bianca. Designerul se afla la Poiana Brasov urmand sa aiba mai multe evenimente in zona. Nici Anda Adam, fosta iubita a lui Victor, nu va lua parte la nunta. Artista colinda tara cu concerte.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )