Libnet.ro
UNICEF

18:15

Mercedes-Benz prezinta Clasa B Electric Drive la Salonul Auto de la Paris, cu 200 km autonomie

Hotnews Hotnews,
Mercedes-Benz prezinta Clasa B Electric Drive la Salonul Auto de la Paris, cu 200 km autonomie

Constructorul auto german Mercedes-Benz prezinta Clasa B Electric Drive la Salonul Auto de la Paris 27 septembrie-17 octombrie), o versiune cu propulsie electrica a masinii Clasa B, care are o autonomie de 200 km si va sosi in showroom-uri in 2014. Tototada, anunta grupul mama Daimler, viitoarele masini electrice ale marcilor Mercedes-Benz, Mercedes-AMG si smart vor avea pe portbagaj inscriptia Electric Drive. continuă pe Hotnews

Noul Mercedes-Benz Clasa A este disponibil in Romania

Mercedes-Benz Clasa A este disponibil in Romania, cu puteri cuprinse intre 109 CP si 211 CP, la un pret de pornire de 24. 670 euro cu TVA, pentru modelul A 180 BlueEFFICIENCY.

Mercedes-Benz Romania a inaugurat in Oradea cel de-al 35-lea centru din tara

Mercedes-Benz a inaugurat cel de-al 35-lea centru autorizat de vanzari si service din Romania, anunta compania printr-un comunicat de presa.

Primele poze cu noua Dacia Sandero, masina care debuteaza la Salonul Auto de la Paris

Noua Dacia Sandero debuteaza fizic in premiera mondiala la Salonul Auto de la Paris 27 septembrie-14 octombrie), iar primele poze oficiale cu masina au fost publicate de revista auto franceza LAutomobile Magazine. Inspirata de noul design Dacia inaugurat pe Lodgy, a doua generatie Sandero dispune de motorizari mai nou si un interior complet reproiectat.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )