Libnet.ro
UNICEF

12:15

Merkel la Casa Alba, o vizita fara strangeri de maini cu Trump

Hotnews Hotnews,
 Merkel la Casa Alba, o vizita fara strangeri de maini cu Trump

Atmosfera primei vizite la Casa Alba a Angelei Merkel in era Trump a fost considerata de presa europeana drept distanta si inghetata. Au fost rateuri la strangerea protocolara de maini, s-a remarcat un limbaj corporal care numai armonie intre cancelarul german si presedintele american nu a exprimat. O parte a presei americane a mers chiar mai departe, laudand-o pe Merkel ca ultima aparatoare contra distrugatorului. Si totusi, potrivit declaratiilor comune de presa ale celor doi, s-a pus fundamentul unui nivel de activitate comun si al unei stranse conlucrari, in ciuda multiplelor diferente de abordare in SUA si in Germania, a relatiilor comerciale si a solutionarii conflictului ucrainean. continuă pe Hotnews

FOTO + VIDEO: Angela Merkel s-a intalnit cu Donald Trump, la Casa Alba. Presedintele american ar fi ignorat propunerea cancelarului german sa dea mana pentru o fotografie oficiala

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, o va primi, vineri, la Casa Alba pe Angela Merkel, cancelarul Germaniei. Initial, vizita ar fi trebuit sa aiba loc marti, insa, puternica furtuna de zapada Stella a determinat delegatia germana sa-si amane vizita cu trei zile.

FOTO: Angela Merkel, intampinata de Donald Trump, la Casa Alba

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, o va primi, vineri, la Casa Alba pe Angela Merkel, cancelarul Germaniei. Initial, vizita ar fi trebuit sa aiba loc marti, insa, puternica furtuna de zapada Stella a determinat delegatia germana sa-si amane vizita cu trei zile.

Presedintele SUA, Donald Trump, se va intalni, vineri, la Casa Alba, cu cancelarul Germaniei, Angela Merkel

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, o va primi, vineri, la Casa Alba pe Angela Merkel, cancelarul Germaniei. Initial, vizita ar fi trebuit sa aiba loc marti, insa, puternica furtuna de zapada Stella a determinat delegatia germana sa-si amane vizita cu trei zile, potrivit News. ro.

Donald Trump a refuzat sa dea mana cu Angela Merkel la finalul intrevederii de la Casa Alba (VIDEO)

Vineri, a avut loc la Washington unul dintre cele mai asteptate intalniri pe plan mondial din acest an. Presedintele american Donald Trump a primit-o la Casa Alba pe cancelarul german Angela Merkel. La.

Merkel si Trump poarta discutii-cheie la Casa Alba

Cancelarul german Angela Merkel a sosit vineri la Casa Alba, unde participa la un summit-cheie cu presedintele american Donald Trump, relateaza BBC News.

Trump si Merkel se intalnesc astazi, la Casa Alba, pentru stabili tonul relatiei transatlantice

Donald Trump si cancelarul german Angela Merkel se intalnesc astazi, la Casa Alba, o intrevedere care va stabili tonul relatiei transatlantice cu un presedinte american care a promis sa puna America pe primul loc.

Tanarul care a intrat la Casa Alba avand grenade cu gaz lacrimogen are probleme mintale. El isi pierduse locul de munca si voia sa ajunga la Donald Trump

Serviciul Secret, care asigura paza presedintelui SUA si a resedintelor acestuia, a publicat un raport despre incidentul patrunderii in Casa Alba a unui tanar cu tulburari mintale.

17 congresmeni republicani semneaza o petitie de lupta impotriva incalzirii globale, intr-un act de sfidare a politicilor administratiei de la Casa Alba

Un grup de 17 congresmeni republicani au semnat o rezolutie prin care se angajeaza sa caute solutii viabile economic de lupta impotriva incalzirii globale, intr-un act de sfidare fata de pozitiile presedintelui Donald Trump, ce considera incalzirea globala drept o farsa, anunta Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2475 seconds )