Libnet.ro
UNICEF

08:30

A mers cu masina in marsarier si a ranit trei persoane

Adevărul Adevărul,
A mers cu masina in marsarier si a ranit trei persoane

Un tanar in varsta de 24 de ani, din comuna Danciulesti, facut trei victime, dupa ce a executat manevra de mers inapoi cu autoturismul sau. continuă pe Adevărul

A mers in marsarier si a ranit trei persoane

Un tanar in varsta de 24 de ani, din comuna Danciulesti, facut trei victime, dupa ce a executat manevra de mers inapoi cu autoturismul sau.

Incendiu violent intr-o uzina dezafectata din Franta: cel putin trei persoane au murit

Trei persoane, doua femei si un copil, si-au pierdut viata in urma unui incendiu, intr-o uzina dezafectata, care servea ca adapost ilegal pentru aproximativ 200 de romi, la Lyon, relateaza AFP. Potrivit.

Cel putin trei persoane au murit in Franta intr-un incendiu produs intr-o cladire ...

Trei persoane, doua femei si un copil, potrivit unui bilant provizoriu, au murit in urma unui incendiu, intr-o uzina dezafectata, care servea ca adapost ilegal pentru aproximativ 200 de romi, la Lyon, au anuntat luni dimineata surse din cadrul serviciului de pompieri si Prefecturii, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Incendiul violent, care a izbucnit in cursul noptii de duminica spre luni, a cuprins in totalitate cladirea, potrivit locotenent-colonelului din cadrul serviciului de pompieri .

Perchezitii la o grupare de contrabandisti de arme. Trei persoane au fost retinute

Peste 30 de perchezitii au avut loc, vineri, in Gorj si in alte trei judete pentru destructurarea unui grup infractional organizat specializat in infractiuni la regimul armelor, respectiv contrabanda, operatiuni fara drept cu arme si munitii, detinere ilegala de arme si munitii si braconaj cinegetic. Trei persoane au fost retinute pentru 24 de ore.

Accident grav intre un taxi si un Ford in judetul Iasi. Trei persoane sunt ranite

Doua masini s-au ciocnit in jurul orei 11. 00 pe raza localitatii Valea Lupului, judetul Iasi, dupa ce soferul unui taximetru nu a acordat prioritate de trecere unui Ford. Trei persoane au ajuns la spital, starea uneia dintre ele fiind foarte grava.

Arges: Trei persoane intepate de albine dupa ce un roi a ajuns pe carosabil

Trei persoane au cazut victimele unui stup de albine, luni, dupa ce o familie de albine a ajuns pe carosabilul de pe langa localitatea Merisani, din judetulArges. in zona localitatii Merisani, in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )