Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ce mesaj le-a transmis Iohannis romanilor din Germania

România Liberă România Liberă,
Ce mesaj le-a transmis Iohannis romanilor din Germania

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis, joi seara, la Berlin, celor aproximativ 300 de romani veniti din toate colturile Germaniei pentru a se intalni cu seful statului, ca vrea sa schimbe modul de a se face politica, in tara, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis, subiect de intrebare la emisiunea Vrei sa fii milionar? din Germania

Intrebare de 16. 000 de euro, in Germania! Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a ajuns subiect de intrebare la editia din Germania a emisiunii Vrei sa fii milionar?.

Klaus Iohannis, la intalnirea cu reprezentantii comunitatii romanesti din Germania: imi doresc o lege care sa asigure dreptul de vot al cetatenilor din diaspora

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, au participat joi la o intalnire cu reprezentanti ai comunitatii romanesti din Germania, ocazie cu care au facut o adevarata baie de multime la Berlin,.

Klaus Iohannis, subiectul unei intrebari de 16.000 de euro la emisiunea Vrei sa fii milionar? din Germania (FOTO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a fost subiectul unei intrebari la editia din Germania a emisiunii Vrei sa fii milionar?. Cand a ajuns la pragul de 16. 000 de euro, concurentul a trebuit sa.

Iohannis, subiect de intrebare la emisiunea Vrei sa fii milionar? din Germania

Klaus Iohannis a ajuns subiect de concurs televizat. Presedintele a fost subiectul unei intrebari de baraj la emisiunea Vrei sa fii milionar transmisa de RTL Germania. Concurentul a trebuit sa raspunda la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2577 seconds )