Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mesaj pentru Dan Bittman, din parte unui medic roman stabilit in Suedia: Medicii au fost pusi in fata unor situatii extreme S-au luat masuri mai stricte decat in alte tari

B1 B1,
Mesaj pentru Dan Bittman, din parte unui medic roman stabilit in Suedia: Medicii au fost pusi in fata unor situatii extreme S-au luat masuri mai stricte decat in alte tari

Laura Ghibu este un medic roman, stabilit in Suedia si lupta in prima linie, impotriva noului coronavirus. Femeia a tinut sa transmita un mesaj emotionant pe retele sociale, dupa ce solistul de la Holograf a . continuă pe B1

VIDEO Dan Bittman, cantare la un local de fite din Herastrau. Artistul, surprins fara sa respecte masurile de protectie impotriva coronavirusului

Dupa ce saptamana trecuta Dan Bittman isi chema prietenii la terasa printr-un mesaj pe Facebook, artistul a avut aseara o cantare la un restaurant din Herastrau.

Suparat pe restrictii, Dan Bittman pare sa le ignore total. Artistul a fost filmat in weekend la un recital sustinut intr-un local de fite din Herastrau (VIDEO)

Dan Bittman continua sa fie suparat pe restrictiile impuse de autoritati chiar daca pare sa le ignore total. Artistul a fost filmat in weekend, in timpul unui recital pe care l-a sustinut intr-un local de.

Horia Brenciu l-a dat de gol pe Dan Bittman. De ce a facut declaratiile socante despre pandemie, de fapt

Prezent in emisiunea Interviurile lui Vitalie, de la PRO TV, Horia Brenciu a vorbit despre masti, COVID-19, echilibru, procesul de adoptie in Romania, dar si despre declaratiile lui Dan Bittman, care au pus pe jar multe minti. Horia Brenciu a vorbit despre declaratiile lui Dan Bittman: Zice niste lucruri din frustarea pe care a acumulat-o .

George Burcea si presupusa iubita a lui Dan Bittman, sarut pasional. Cum s-a intamplat totul

George Burcea este in lumina reflectoarelor constant de la inceputul acestui an. Divortul de Andreea Balan si intamplarile controversate de dupa l-au adus gol, in mijlocul publicului. Apele s-au linistit dupa ce s-a mutat de acasa, dar s-au involburat din nou odata cu aparitia in emisiunea Ferma, de la PRO TV, unde a atins subiectele .

CONAF si FRAS, in parteneriat pentru sustinerea femeilor din motorsport

Federatia Romana de Automobilism Sportiv - FRAS si Confederatia Nationala pentru Antreprenoriatul Feminin - CONAF si-au unit fortele printr-un parteneriat pentru sustinerea femeilor din motorsport.

Ianis Hagi, pedepsit pentru evolutia modesta din Europa League! Ce decizie a luat Steven Gerrard

Ianis Hagi a avut pana acum un sezon foarte ciudat la Glasgow Rangers. A avut multe meciuri foarte reusite, in care a fost printre remarcatii lui Gerrard. Ca drept dovada, este cel mai bun pasator din lot, cu nu mai putin de 8 assisturi. Dintre acestea, nu mai putin de sase dintre acestea au venit .

Strigatul de ajutor al unui medic dintr-un spital COVID-19: E iadul pe Pamant ce e acum! Ajutati-ma!

Alexandru Sava, medic specialist interne la Spitalul Municipal Carei, a transmis un mesaj disperat pe contul sau de Facebook: Sunt singur. Coplesit de cazurile moderatsevere. Ajutati-ma!.

Iohannis, mesaj pentru mediul de afaceri

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu ocazia celei de-a XXVIII-a editii a Topului Nati.

MAJORARE DE CAPITAL SAU DISTRIBUTIE ASCUNSA A PROFITULUI? Comvex - o afacere de familie pentru Dan Dragoi

Conform unor informatii si documente intrate in posesia ziarului BURSA, Dan Dragoi si Viorel Panait ar fi disimulat, sub forma unei majorari de capital, preluarea companiei Comvex * Peste 4 milioane din noile actiuni subscrise au fost cumparate in 2016 de sotiile celor doi * Afacerea s-a derulat in detrimentul mai multor companii, printre care se numara si firma elvetiana Davira * in 11 noiembrie 2020, la Tribunalul Constanta are loc o noua infatisare in dosarul majorarii de capital de la Comvex Investitiile in Portul Constanta reprezinta o necesitate pentru noi, dar modul in care se deruleaza unele dintre ele ridica numeroase semne de intrebare pe care institutiile statului nu par dispuse sa le elucideze.

Amazon retrage reclamele pentru Black Friday din Franta, din cauza carantinei pentru noul coronavirus

Amazon a decis retragerea reclamelor pentru discounturile de Black Friday din Franta, dupa ce guvernul a afirmat ca aceasta campanie este nedreapta fata micile magazine, care au fost nevoite sa se inchida din cauza carantinei pentru noul coronavirus, transmite Reuters si News. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )