Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mesaj transant al lui Dancila pentru Tudorel Toader. Ce spune premierul

Antena3 Antena3,
Mesaj transant al lui Dancila pentru Tudorel Toader. Ce spune premierul

Viorica Dancila transmite un mesaj transant pentru Tudorel Toader: decizia de joi trebuie sa spulbere orice indoiala a liderilor europeni cu privire la functionarea statului de drept. Premierului i-a. continuă pe Antena3

Liviu Plesoianu, mesaj pentru Tudorel Toader in ziua decisiva pentru Kovesi: TT...OO? (FOTO)

Deputatul PSD, Liviu Plesoianu, cunoscut pentru luarile sale de pozitie extrem de critice la activitatea Directiei Nationale Anticoruptie DNA), i-a transmis un mesaj ministrului Justitiei, Tudorel Toader, in.

Liviu Dragnea, avertisment pentru Tudorel Toader: Sa nu se faca de ras

Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, miercuri, ca asteapta de la ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sa nu se faca de ras, el facand aceasta declaratie in perspectiva iesirii publice pe care Toader a.

Viorica Dancila se distanteaza de Tudorel Toader inainte de decizia privind Kovesi: Sa faca o analiza obiectiva si sa ia deciziile care se impun (VIDEO)

Tudorel Toader va prezenta joi decizia mult anuntata si amanata privind revocarea sau nu a procurorului-sef DNA, Laura Codruta Kovesi, ca urmare a prezentarii unui raport cu care se lauda de trei luni. Desi.

Tudorel Toader, despre intrevederea cu Klaus Iohannis: Am vorbit despre statul de drept. Nu a participat o alta persoana la discutii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader spune ca a discutat cu presedintele Klaus Iohannis despre statul de drept, la intrevederea avuta marti.

Turcan, mesaj catre Tudorel Toader: Sunteti o rusine pentru Romania, avocatul pledant al penalilor

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan i-a cerut, pe Facebook, demisia lui Tudorel Toader, care este o rusine pentru Romania, avocatul pledant al penalilor si incalca angajamentele internationale ale Romaniei.

Viorica Dancila, despre decizia ministrului Tudorel Toader: Astept ca domnul ministru sa repecte legea

Premierul Viorica Dancila a vorbitdespre decizia pe care o asteapta din partea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pe care urmeaza sa o faca publica in cursul zilei de astazi. Voi vedea ce.

Tudorel Toader a luat decizia asteptata de toti romanii. Ce vrea sa faca ministrul Justitiei

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, ca se asteapta ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, se incadreze in limitele legii si sa faca o analiza obiectiva, cu luarea deciziilor care se.

Decizia lui Tudorel Toader in legatura cu soarta sefei DNA, Laura Codruta Kovesi va fi anuntata, joi, la ora 18.00

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va sustine o conferinta de presa joi, la ora 18:00, in care va anunta soarta sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Cel putin asa a anuntat ministrul Justitiei pe pagina personala de Facebook. Toader, chemat de premierul Viorica Dancila din Japonia pentru a prezenta raportul, a amanat joia trecuta, cu o saptamana, decizia sa in cazul sefei DNA.

Nicusor Dan critica argumentele lui Tudorel Toader: O acuza pe Kovesi de un conflict constitutional pe care Tariceanu si Tudorel Toader l-au generat

Nicusor Dan a publicat pe pagina personala de Facebook o scurta analiza pe marginea discursului lui Tudorel Toader, prin care a propus demiterea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi: O acuza pe Laura Codruta Kovesi ca a avut o pozitie publica fata de legile justitiei. Conducerea unui parchet trebuie sa aiba o pozitie publica pe o lege care ii reglementeaza activitatea, scrie fostul lider al USR.

Liviu Avram: Aburelile juridice ale lui Tudorel Toader

Tudorel Toader a promis ca pune raportul pe site-ul MJ. Iar site-ul MJ nu merge. Smart guy, nu? Dar pana apare raportul lui Tudorel Toader pe site-ul MJ, semnalez doua episoade asa cum le-am retinut din prezentarea sa, ca sa dovedesc ca Tudorel Toader isi foloseste stiinta de carte pe care se presupune ca o detine doar ca sa manipuleze in mod grosier.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )