Libnet.ro
UNICEF

22:30

MESAJE DE ANUL NOU. Cele mai potrivite MESAJE DE ANUL NOU. Nu iti irita prietenii cu MESAJE nepotrivite

Antena3 Antena3,
MESAJE DE ANUL NOU. Cele mai potrivite MESAJE DE ANUL NOU. Nu iti irita prietenii cu MESAJE nepotrivite

Anul nou bate la usa, e timpul pentru cele mai calde MESAJE DE ANUL NOU. Nu lasa pe ultima ora mesajele!MESAJE DE ANUL NOU Noul An sa te gaseasca cu ganduri bune si prieteni dragi si sa. continuă pe Antena3

MESAJE DE ANUL NOU. Cele mai sincere MESAJE DE ANUL NOU pe care sa le trimiti

Noul an bate la usa, e timpul pentru cele mai sincere MESAJE DE ANUL NOU. Nu lasa pe ultima ora mesajele! MESAJE DE ANUL NOU Bucuria vine din lucruri marunte Linistea vine din suflet.

MESAJE DE ANUL NOU. Cele mai frumoase MESAJE de ANUL NOU pentru cei dragi

MESAJE DE ANUL NOU Fie ca toate visele pe care le fauriti in aceste zile magice sa se implinesca si drumul strabatut pentru realizarea lor sa va aduca bucurie in inimi, iar in case fericire si.

Mesaje de Anul Nou. Idei de urari pe care sa le trimiti apropiatilor de Revelion

Mesaje de Anul Nou. La cumpana dintre ani puteti trimite mesaje si urari de bine apropiatilor prin intermediul unor SMS-uri amuzante, potrivit ziarulunirea. ro.

Cele mai potrivite rochii pentru Revelion: alegerea ideala in functie de silueta

Ne apropiem cu pasi repezi de sfarsitul anului si, in aceasta perioada a petrecerilor de sezon, atentia doamnelor si domnisoarelor se indreapta in special catre tinutele elegante. Cum petrecerea de Revelion presupune multe pregatiri si mult interes din partea doamnelor pentru felul in care arata, specialistii vestimentari vin cu sfaturi utile de stil si aduc recomandari potrivite pentru aceasta perioada.

Cum petrec romanii de Anul Nou si de Sfantul Vasile. Cele mai frumoase obiceiuri magice pentru prosperitate si pentru alungarea duhurilor rele

Daca de Craciun oamenii cinstesc nasterea Mantuitorului in familie, de Anul Nou si de Sfantul Vasile petrec in comunitate: toata lumea este pe drum, pe ulita. Romanii se distreaza pastrand o parte dintre obiceiurile pagane despre care spun ca ii apara de rele si ii tin sanatosi si prosperi pentru un an intreg.

Cele mai amuzante mesaje de Sarbatori. Ne uitam pe geam afara, prin zapada Mosul zboara? Ni se trage de la vin

Sezonul mesajelor de sarbatori inca nu s-a incheiat. Cei mai multi dintre expeditori prefera sa transmita mesaje haioase. Cititi mai jos cateva dintre cele mai haioase texte de sarbatori primite de la prieteni, rude sau apropiati.

Programul de Anul Nou al principalelor magazine din Buzau

Retailerii inchid magazinele pe 1 ianuarie, iar pe 31 decembrie vor avea program mai scurt. incepand cu data de 2 ianuarie, cele mai multe dintre magazine vor functiona dupa programul obisnuit.

Gasca de Acasa concerteaza in noaptea de Anul Nou la Baia Mare

Program saracacios pentru baimareni, in noaptea de Revelion. Primaria organizeaza un concert cu o singura trupa locala si un foc de artificii. Chiar daca Gasca de Acasa este considerata una dintre cele mai bune trupe locale si nu numai), este singura care va incalzi atmosfera si inimile baimarenilor in noaptea dintre ani, conform programului afisat de Primaria Baia Mare.

Revelion 2016: destinatiile preferate de romani pentru Anul Nou

Gradul de ocupare a unitatilor de cazare din statiunile romanesti, in aceasta perioada, este de aproape 100%, potrivit Federatiei Asociatiilor de Promovare Turistica din Romania FAPT). Pentru acest sfarsit de an, romanii au preferat destinatii de vacanta din tara, trei zone fiind cele mai cautate.

Cele mai controversate reclame fashion in 2015

In 2015 s-au lansat numeroase campanii fashion care au mizat pe mesaje controversate sau apeland la vedete din industria muzicii sau a modei. Iata cele mai controversate reclame fashion in 2015.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )