Libnet.ro
UNICEF

16:01

Mesaje cu: Demisia, Tudorel Toader si graffiti cu chipul acestuia, pe gardul casei sale. Reactia fostului ministru

Adevărul Adevărul,
Mesaje cu: Demisia, Tudorel Toader si graffiti cu chipul acestuia, pe gardul casei sale. Reactia fostului ministru

Mesaje prin care se cere demisia fostului ministru al Justitiei Tudorel Toader, actual rector al Universitatii Alexandru Ioan Cuza UAIC) din Iasi, au fost scrise pe mai multe strazi din Iasi. Mai mult decat atat, un graffiti cu portretul acestuia a fost facut pe gardul casei in care locuieste. continuă pe Adevărul

UPDATE: Mesaje prin care se cere demisia lui Tudorel Toader, pe poarta casei acestuia si pe alte cladiri din Iasi Fostul ministru a depus plangere La Politie

Mesaje prin care se cere demisia lui Tudorel Toader au aparut la Iasi, vopsite pe poarta locuintei acestuia, dar si pe alte cladiri din zona Universitatii Alexandru Ioan Cuza, unde fostul ministru al Justitiei este rector.

DEMISIA TUDOREL - Iasiul a fost impanzit cu zeci de imagini cu fostul ministru al Justitiei Tudorel Toader

Zeci de imagini cu Tudorel Toader insotite de textul DEMISIA TUDOREL au aparut in zona Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi. Imagini primite la redactie de la un cititor arata ca peretii.

Iohannis, despre centrele de reflexie de modificare a legilor Justitiei, invocate de Tudorel Toader: Nu am inteles despre ce vorbeste, daca ar fi existat, as fi stiut

Presedintele Klaus Iohannis a respins teza fostului ministru al Justitiei, Tudorel Toader, potrivit caruia modificarile legilor justitiei in vremea PSD ar fi facute in anumite centre obscure. Nu am.

Tudorel Toader, martor in dosarul fostului agent guvernamental la CEDO

Tudorel Toader, fostul ministru al Justitiei, a fost citat in calitate de martor la Directia Nationala Anticoruptie, in dosarul lui Viorel Mocanu, fost agent guvernamental al tarii noastre la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO), arata surse judiciare citate de mass-media.

Tudorel Toader, citat la DNA in dosarul in rem in care fostul agent la CEDO Viorel Mocanu a schimbat apararea in procesul lui Dragnea contra Romaniei

Fostul ministru al Justitiei Tudorel Toader a fost chemat luni la DNA pentru audieri in dosarul deschis in rem dupa ce fostul agent guvernamental al Romaniei la CEDO Viorel Mocanu a schimbat apararea in procesul lui Liviu Dragnea contra Romaniei, au declarat pentru HotNews. ro surse judiciare. HotNews. ro a scris pe larg cum Viorel Mocanu a pledat la CEDO in favoarea fostului lider al PSD Liviu Dragnea in procesul in care acesta a incercat sa obtina revizuirea condamnarii la 2 ani cu suspendare in dosarul Referendumului.

RESET a asteptat noul Guvern pentru a cere excluderea lui Tudorel Toader din Comisia de la Venetia: Ne-au raspuns ca nu poate fi demis de catre guvernul care l-a si numit!

Organizatia civica RESET a trimis oficial o petitie la Guvern prin care cere ca membrii executivului sa trimita un memorandum prin care sa ceara Comisiei de la Venetia sa-i retraga lui Tudorel Toader calitatea.

Ce a aparut pe gardul locuintei lui Tudorel Toader. Mesajele se regasesc prin tot orasul Iasi. Politistii au deschis un dosar penal

Reprezentantii Inspectoratului Judetean de Politie Iasi au declarat ca a fost intocmit un dosar penal pentru distrugere, masura fiind luata dupa ce in cursul acestei zile au aparut mesaje pe poarta si gardul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )