Libnet.ro
UNICEF

09:30

Mesaje de Paste. Cele mai frumoase Mesaje de Paste pentru cei dragi

Antena3 Antena3,
Mesaje de Paste. Cele mai frumoase Mesaje de Paste pentru cei dragi

Mesaje de Paste. Mai sunt doar cateva ore pana la noaptea magica a invierii. E momentul sa-ti indrepti gandurile spre cei dragi si sa le trimiti cele mai frumoase Mesaje de Paste. continuă pe Antena3

Paste fericit!! Cele mai frumoase mesaje! Paste fericit!

Paste fericit!. Mai sunt doar cateva ore pana cand o lume intreaga vine sa ia Lumina. E clipa sa-ti indrepti gandurile spre cei dragi si sa le trimiti cele mai frumoase.

MESAJE DE PASTE. Cele mai tari URARI DE PASTE

La fel ca in cazul altor sarbatori, Pastele s-a dovedit a fi mereu o ocazie buna de a sta alaturi de familie si prieteni si a-i face pe cei dragi fericiti. in.

Mesaje de Paste 2017. Cele mai simpatice Mesaje de Paste 2017 pentru prieteni

Mesaje de Paste. Mai sunt doar cateva ore pana la noaptea magica a invierii. E momentul sa-ti indrepti gandurile spre cei dragi si sa le trimiti cele mai frumoase Mesaje de Paste.

Cele mai frumoase locuri in natura unde sa-ti petreci ziua de Paste

Ziua de Paste poate fi petrecuta in mjilocul familiei, dar si al naturii, daca vremea o permite. Masa copioasa - pe care medicii si specialistii in ingrijirea organismului o recomanda a fi copioasa in legume si echilibrata - trebuie insotita, ca desert, de miscare usoara.

Cele mai frumoase fatade din Bucuresti

Au fost demolate in Saptamana Patimilor, de politia locala, pentru ca stricau aspectul de maidan plin de gunoaie al Esplanadei - fostul parc cu caprioare din capul lui Oprescu.

Cele mai frumoase biserici-monument istoric din Brasov

Biserica Neagra este cel mai fotografiat lacas de cult din tara. Judetul Brasov ascunde insa si alte comori care trebuie vizitate. Biserica din Cincu, Viscri sau Prejmer sunt adevarate bijuterii arhitecturale. De asemenea, Biserica Sfantul Bartolomeu, cea mai veche cladire din municipiul Brasov, poate fi vizitata de turisti.

Gabriela FIREA premiaza cele mai iMPODOBITE BALCOANE

Dupa ce a impodobit Bucurestiul de Paste, primarul Capitalei propune acordarea de premii pentru cele mai frumoase ferestre, balcoane, curti si fatade de cladiri din Bucuresti, iar ca stimulent pentru.

PASTE 2017. Ce sa faci ca sa ai cele mai rezistente oua de Paste

Ce sa faci ca sa ai cele mai rezistente oua de Paste. Ca sa impiedici craparea oualor pe timpul fierberii si sa le intaresti zdravan, perforeaza coaja oualor crude cu un ac sau cu.

Nu-si mai vazuse stapanul de doua luni. Reactia cainelui e impresionanta. Probabil cele mai frumoase imagini pe care le veti vedea azi - VIDEO

Un material video cu momentul in care un caine isi vede stapanul dupa o despartire de doua luni face furori pe internet. Entuziasmat ca si-a revazut stapanul, catelul se.

in perioada Pastelui, CFR Calatori suplimenteaza cu peste 8.000 de locuri trenurile catre cele mai solicitate destinatii

CFR Calatori va suplimenta, in minivacanta de Paste, trenurile catre cele mai solicitate destinatii, cu peste 8. 000 de locuri. Totodata, calatorilor li se recomanda achizitionarea din timp a biletelor, intrucat aproape toate agentiile de voiaj vor fi inchise in perioada 15-17 aprilie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )