Libnet.ro
UNICEF

20:00

Mesajul de Craciun al premierului Dacian Ciolos

Adevărul Adevărul,
Mesajul de Craciun al premierului Dacian Ciolos

Prim-ministrul Romaniei Dacian Ciolos a transmis, joi seara, un mesaj de Craciun pe contul sau personal de Facebook. continuă pe Adevărul

Mesajul premierului Dacian Ciolos, in Ajunul Craciunului

Premierul Dacian Ciolos le ureaza romanilor, in seara de Ajun, Craciun fericit si spune ca renasterea e intotdeauna oportunitatea unui nou inceput. functiond, s, id) { var js, fjs =.

Prim-ministrul Dacian Ciolos va avea o intrevedere cu guvernatorul BNR

Prim-ministrul Dacian Ciolos si guvernatorul BNR Mugur Isarescu se intalnesc, marti, incepand cu ora 13.

Dacian Ciolos se va intalni la inceputul anului viitor cu Angela Merkel si Francois Hollande

Premierul Dacian Ciolos are programate trei vizite oficiale in state membre UE, in primele luni ale anului viitor, prima fiind pregatita pe 7 ianuarie, la Berlin, la invitatia cancelarului german Angela Merkel, a anuntat, miercuri seara, prim-ministrul, ulterior urmand sa se duca la Paris si Haga.

Dacian Ciolos se va intalni la inceputul anului viitor cu Angela Merkel si Francois Hollande

Dacian Ciolos are programate trei vizite oficiale in state membre UE, in primele luni ale anului viitor, prima fiind pregatita pe 7 ianuarie, la Berlin, la invitatia cancelarului german Angela Merkel, a anuntat, miercuri seara, prim-ministrul, ulterior.

Dacian Ciolos, la BNR la o intalnire cu guvernatorul Mugur Isarescu

Premierul Dacian Ciolos si vicepremierul si ministrul Economiei, Costin Borc se intalnesc, marti, cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, subiectele abordate fiind discutii generale pe teme economice, de .

Ce spune premierul Dacian Ciolos despre posibilitatea revenirii crizei economice

Nu exista pericolul unei crize care sa porneasca din cauza unei situatii din Uniunea Europeana, a declarat miercuri, la Sinteza zilei, premierul Dacian Ciolos. Nu cred ca exista pericolul unei crize care sa.

Sinteza Zilei cu Mihai Gadea, lider de piata cu Dacian Ciolos in platou

Premierul Dacian Ciolos fost invitatul lui Mihai Gadea in seara zilei de 23 decembrie, cand a venit la Sinteza Zilei pentru a raspunde principalelor intrebari ale momentului, punctand subiecte ca evolutia economica in.

2016 debuteaza cu vizite oficiale importante pentru Dacian Ciolos. Berlin, Paris si Haga, printre destinatii

Premierul Dacian Ciolos are programate trei vizite oficiale in state membre UE, in primele luni ale anului viitor, prima fiind pregatita pe 7 ianuarie, la Berlin, la invitatia cancelarului german Angela Merkel, a.

Dacian Ciolos exclude candidatura la alegerile din 2016 sau inscrierea intr-un partid politic: Singura sansa a acestui guvern este onestitatea

Premierul Romaniei, Dacian Ciolos, a exclus posibilitatea candidaturii sale la alegerile parlamentare de anul viitor, dar si a inscrierii eventuale intr-un partid politic, miercuri seara, in cadrul unei emisiuni televizate.

Dacian Ciolos, despre cazul familiei din Norvegia: Situatia este sensibila

Premierul Dacian Ciolos a comentat, miercuri, la Sinteza zilei cu Mihai Gadea cazul familiei romane a caror copii au fost luati de autoritatile din Norvegia. Situatia este sensibila pentru ca, daca facem.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )