Libnet.ro
UNICEF

17:15

Mesajul premierului Dacian Ciolos, in Ajunul Craciunului

Antena3 Antena3,
Mesajul premierului Dacian Ciolos, in Ajunul Craciunului

Premierul Dacian Ciolos le ureaza romanilor, in seara de Ajun, Craciun fericit si spune ca renasterea e intotdeauna oportunitatea unui nou inceput. functiond, s, id) { var js, fjs =. continuă pe Antena3

Mesajul de Craciun al premierului Dacian Ciolos

Prim-ministrul Romaniei Dacian Ciolos a transmis, joi seara, un mesaj de Craciun pe contul sau personal de Facebook.

22 decembrie 1989. Mesajul lui Dacian Ciolos pentru romani, la 26 de ani de la Revolutie

Decembrie este luna in care ne amintim cu profund respect de cei care, in urma cu 26 de ani, si-au dat viata pentru libertate, pentru democratie, pentru o tara europeana, schimband astfel istoria Romaniei.

Cine profita din plin de reducerile din Ajunul Craciunului

Asa cum ne-am obisnuit, in Ajunul Craciunului comerciantii reduc semnificativ preturile produselor specifice Craciunului, asta pentru a scapa cat mai repede de marfa. Goana dupa cadouri sau cumparaturi pentru masa festiva a inceput inca de luni, astfel ca in Ajun se mai fac mici aprovizionari. De aceste reduceri, profita din plin cei care sarbatoresc Craciunul pe rit vechi.

Premierul Dacian Ciolos, invitat special la Sinteza Zilei

Mihai Gadea are in aceasta seara, in scurt timp, un invitat special. Este vorba despre premierul Dacian Ciolos, pentru prima data in studiourile Antena 3 dupa ce a preluat aceasta functie. Urmareste Sinteza .

Record de caldura pentru ajunul Craciunului la New York

Joi dimineata, la New York se inregistrau 21 de grade Celsius, un record istoric pentru ajunul Craciunului, spre bucuria turistilor si a locuitorilor metropolei, dintre care unii se plimbau in tricou si in sandale, in ciuda unui cer noros, scrie AFP.

FOTO Asteroidul din Ajunul Craciunului. Un bolovan spatial trece joi pe langa Terra

Un asteroid de cel putin 1. 100 metri lungime trece joi, in Ajunul Craciunului, pe langa Terra, la o distanta de 11 milioane de kilometri, potrivit Agentiei spatiale nord-americane. Specialistii de la Laboratorul de propulsie cu reactie al NASA JPL,n. r. ) din Pasadena, California, au generat o serie de imagini de inalta rezolutie ale obiectului spatial, utilizand antena de 70 de metri din Goldstone, California, parte a Deep Space Network.

Elena Udrea, chemata la DNA, in ajunul Craciunului

Elena Udrea a fost chemata la DNA, in ajunul Craciunului, pentru prelungirea controlului judiciar in dosarul in care este acuzata ca a luat mita cinci milioane de dolari.

Dacian Ciolos: Deficitul se va situa in jurul celui prognozat; va trebui sa fim atenti cu gestiunea bugetara pe anul viitor

Premierul Dacian Ciolos a declarat, miercuri seara, la Antena 3, ca deficitul pe anul in curs urmeaza sa se situeze in jurul celui prognozat, dar a adaugat ca avand in vedere anumite masuri luate de precedenta guvernare si de Parlament, actualul Executiv va trebui sa fie foarte atent cu gestiunea bugetara pe anul viitor pentru a nu destabiliza pe termen lung tara si economia.

Premierul Dacian Ciolos, invitat special la Sinteza Zilei: Stiu ca asteptarile oamenilor sunt mari. Nu pot fi finalizate intr-un an de zile

Mihai Gadea are in aceasta seara, in scurt timp, un invitat special. Este vorba despre premierul Dacian Ciolos, pentru prima data in studiourile Antena 3 dupa ce a preluat aceasta functie. Urmareste Sinteza .

Ce spune premierul Dacian Ciolos despre posibilitatea revenirii crizei economice

Nu exista pericolul unei crize care sa porneasca din cauza unei situatii din Uniunea Europeana, a declarat miercuri, la Sinteza zilei, premierul Dacian Ciolos. Nu cred ca exista pericolul unei crize care sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )